5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Wil je een nieuwe website laten maken?

Wij zijn jouw partner voor online zichtbaarheid.

Het is onze expertise en kracht om jouw ideeën en wensen te vertalen naar een digitale oplossing! Het vermogen om in oplossingen te denken in plaats van belemmeringen is de sleutel tot ons succes!

Een nieuwe Website of Webshop laten maken?

Er zijn veel verschillende partijen waar je een website kunt laten maken. Je kiest voor Websitetoday omdat je waarde hecht aan kwaliteit, gunstige prijzen en een persoonlijke aanpak in eenvoudige taal.

Profiteer van onze snelle webhosting

Onze servers draaien op 100% NVMe-datadrives. Dankzij een directe verbinding met het moederbord zijn de lees- en schrijftijden van data bijna 30 keer sneller dan bij reguliere opslag en bijna 7 keer sneller dan bij SSD-opslag.

WebsiteToday

WebsiteToday bestaat sinds 2018 en is opgericht door Rick. Wij zijn een klein internetbureau gevestigd in Veenendaal (recent verhuisd vanuit Driebergen-Rijsenburg). Rick heeft al veel websites gemaakt voor kleine en middelgrote ondernemers. Samen met ons kleine team staan we te popelen om ondernemers uit de regio Veenendaal verder te helpen met hun online zichtbaarheid!

Ons team bestaat uit internetexperts die gespecialiseerd zijn in het bouwen van websites, webshops, logo’s, huisstijlen, en we onderhouden deze ook. Daarnaast kunnen we je assisteren bij online- en e-mailmarketing!

Als je nog geen domeinnaam of webhosting hebt, regelen we dat ook graag voor je!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

Kennis die we graag met je delen

Lees onze inspirerende blogberichten met informatie over WordPress, Elementor, SEO, Google, websiteoptimalisatie en meer!

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Websitetoday.nl – Webdesign en Online Marketing – Klantwaardering 5 uit 5? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!