Een professionele Website of Webshop laten maken?

Wij zijn jouw partner voor online zichtbaarheid.

Het is onze expertise en kracht om de ideeën en wensen van jou te vertalen naar een digitale oplossing! Denken in oplossingen in plaats van belemmeringen is de kracht van ons succes!

Website of Webshop laten maken

Je kan bij veel verschillende partijen een website laten maken. Je kiest voor Websitetoday omdat je houdt van kwaliteit, gunstige prijzen en een persoonlijke aanpak in eenvoudige taal.

Profiteer van onze snelle webhosting

Onze servers draaien op 100% NVMe data schijven. Met een directe verbinding op het moederbord, zijn lees- en schrijftijden van data tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD.

WebsiteToday

WebsiteToday bestaat sinds 2018 en is opgericht door Rick. We zijn een klein internetbureau gevestigd in Veenendaal (onlangs verhuist vanuit Driebergen-Rijsenburg). We hebben al veel websites gemaakt voor kleine en middelgrote ondernemers en staan te popelen om ondernemers uit de regio Veenendaal verder te helpen aan hun online zichtbaarheid!!

We bestaan uit een klein team van internet experts. We bouwen websiteswebshops, logo’s, huisstijlen, onderhouden deze ook en kunnen je ook nog helpen met online en e-mail marketing!

Heb je nog geen domeinnaam of webhosting? Ook dat regelen we voor je!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

Kennis die we graag met je delen

Lees onze inspirerende blog berichten met informatie over WordPress, Elementor, SEO, Google, website optimalisatie en meer!

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag of kan ik je ergens bij helpen?