5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Aanpassing prijzen verlengen van domeinnamen, webhosting en overige diensten

Home » Kennisbank » Algemeen » Aanpassing prijzen verlengen van domeinnamen, webhosting en overige diensten

In dit bericht:

In de afgelopen twee jaren hebben we te maken gehad met een hoge inflatie. Dit heeft geleid tot een sterkere toename van kosten op inkoop van hardware, software, domeinnamen en licenties van diverse plugins. Ook richting 2024 verhogen onze leveranciers hun tarieven, soms wel met meer dan 50%. Om te blijven investeren in de kwaliteit en stabiliteit van onze dienstverlening, zijn we genoodzaakt onze tarieven per 1 januari 2024 aan te passen conform de huidige markt. Ondanks dat we de afgelopen jaren de prijzen van bijvoorbeeld het onderhoudsabonnement gelijk hebben kunnen houden dwingt de situatie ons nu nieuwe tarieven te introduceren. De nieuwe tarieven gaan pas in bij het verlengen van je contract van de betreffende dienst. Onderstaand heb ik een overzicht bijgevoegd. De genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van schrijffouten.

Op 1 januari 2024 wijzigt de verleng- en registratieprijs van onze webhosting, domeinnamen, onderhoudsabonnementen en premium license packs. De nieuwe prijzen worden vanaf 1 januari 2024 automatisch verwerkt op je nieuwe factuur en zullen vanaf dan ook op onze website getoond worden.

Nieuwe prijzen domeinnamen

Domeinnaam Nieuwe (verleng)prijs per jaar
.nl € 11,99
.be € 14,99
.com € 17,99
.online € 45,99
.shop € 43.99
.info € 29,99

Bekijk hier de volledige prijslijst van onze extensies via Webhostingtoday.nl

Prijzen webhosting en e-mail 2024

Ook bij onze webhosting zal de volgende prijsverhoging plaatsvinden.

Webhosting Nieuwe (verleng)prijs per maand
Persoonlijk € 14.99
Professioneel € 19.99
Zakelijk € 29.99
Groot zakelijk € 54.99
E-mail Only 2GB € 4.49
E-mail Only 5GB € 4.99
E-mail Only 10GB € 5.49
E-mail Only 25GB € 5.99
Office365 gedeelde mailbox € 3.99
Office365 mailbox € 6.99
Office365 mailbox + 1tb cloud opslag € 9.99

Meer prijzen via Webhostingtoday.nl

Prijzen onderhoudsabonnement

De kosten van de software voor de monitoring en updaten van websites is de laatste jaren significant gestegen. Ook de servers waar de backups worden opgeslagen kosten steeds meer geld. Daarnaast hebben we nieuwe features toegevoegd aan de onderhoudsabonnementen. Zo schonen we vanaf nu standaard de databases op, vanaf het standaard abonnement voegen we extra beveiligingsopties toe en verwijderen we hacks, optimaliseren we de snelheid in het premium abonnement. Als laatste voegen we de optie toe om het abonnement per maand te betalen in plaats van per jaar.

Onderhoudsabonnement Nieuwe (verleng)prijs per jaar Of betaal per maand: 
Onderhoud abonnement Basis € 279.99 € 25.99
Onderhoud abonnement Standaard € 419.99 € 37.99
Onderhoud abonnement Premium € 599.99 € 52.99

Prijzen license pack

Premium licenties moeten we inkopen bij de ontwikkelaar. De ontwikkeling van de premium plugins staat niet stil, zo is en zijn de functionaliteiten van Elementor van dit moment niet meer te vergelijken met hoe zij 5 jaar geleden zijn begonnen. De prijzen die we hanteren zijn nog gebaseerd op de situatie van toen. Elementor blijft zich door ontwikkelen, en dat doet ook wat met hun prijs. Een prijs die we helaas moeten door berekenen als wij gebruik willen blijven maken van de premium features.

License pack Nieuwe (verleng)prijs per jaar
Single license € 34.99
Copper € 69.99
Bronze € 104.99
Silver € 139.99
Gold € 174.99
Platinum € op aanvraag

Alle genoemde prijzen op onze website kunnen ten alle tijden gewijzigd worden. Looptijd van onze diensten verschild en wordt per dienst aangegeven. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

0 interessant

FAQ

Per wanneer gaat de prijsverhoging in?

Vanaf 1-januari 2024 zullen de nieuwe prijzen gelden. De nieuwe prijzen worden vanaf 1-januari 2024 automatisch verwerkt op je nieuwe factuur.

Waarom verhogen jullie de prijzen?

In 2022 en 2023 zijn de kosten van onze leveranciers flink gestegen en zij verwachten dat de aanhoudende inflatie een verdere stijging van de kosten zal geven. Zo gebruiken zij als voorbeeld dat de stroom in de datacentra flink duurder is geworden net als de prijzen van de hardware die gebruikt wordt. Wij zijn helaas genoodzaakt de verhoogde kosten door te berekenen aan onze klanten.

Wat kost een domeinnaam?

Een .NL domeinnaam kan je bij Websitetoday al registreren voor € 9.99 per jaar.
Picture of Rick Memelink
Rick Memelink
Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Aanpassing prijzen verlengen van domeinnamen, webhosting en overige diensten? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!