5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

Adverteren in Google met Google Ads

Adverteren in Google

Websitetoday kan adverteren in Google dankzij een de handige tools van Uptmz (spreek uit als uptimize)! Uptmz is een zeer effectieve geautomatiseerde advertentieoplossing die de kracht van geavanceerde algoritmen combineert met 15 jaar praktijkervaring. Het biedt een handige en probleemloze manier om te adverteren, terwijl we toch de volledige controle behouden.

Volledig overzicht

Eenvoudig dashboard

Uptmz biedt alleen de data die je nodig hebt, zonder ingewikkelde overzichten, keuzes en vragen. Wij controleren of Uptmz jouw campagnes heeft verbeterd zonder dat je teveel betaalt voor consultancy-uren. Er zijn geen ingewikkelde opties of instellingen nodig.

Elk budget mogelijk

Start vanaf € 1,- p/d

We zijn vrij om te adverteren in Uptmz zonder enkele verplichtingen. Je kunt het dagbudget aanpassen op elk moment en het zelf instellen op een niveau dat voor jou werkt. Als je het budget op nul laat zetten, betaal je niets en worden alle advertenties gepauzeerd.

Waarom Google Ads?

Direct resultaat

Met adverteren in Google behaal je direct resultaat. Met de doelgerichte campagnes zal jouw website meer bezoekers ontvangen dan ooit! Daarnaast bepaal je zelf wanneer je stopt of begint. Het is vervolgens aan jouw en jouw website om de bezoeker om te zetten naar een ‘lead’, ofwel een nieuwe klant!

Veel gestelde vragen

Dat bepaal jij helemaal zelf! Je kunt al adverteren vanaf € 1,- per dag (ongeveer 30 euro per maand). Daarnaast betaal je (afhankelijk van jouw dag budget) een vergoeding aan Websitetoday om jouw advertenties te beheren en te monitoren.

Bij Google Ads betaal je per keer dat er op je advertentie wordt geklikt. Hoe populairder een zoekterm én hoe groter de concurrentie is voor jouw bedrijf, hoe hoger de prijs per klik (Cost Per Click) zal zijn. Google werkt namelijk met een veiling/bied strategie. Stel je wilt adverteren op het zoekwoord: Laptop, dan zal de concurrentie ongetwijfeld groot zijn en zal je meer buedget moeten hebben om mee te bieden om jouw advertentie te laten tonen.
Nee je kunt op ieder moment jouw budget laten aanpassen door ons. Hierdoor zit je niet vast aan een contract. De fee voor Websitetoday gaat per maand en kun je elk moment annuleren.
Zeker! We raden je aan om minimaal 2 á 3 maanden te adverteren voor het beste resultaat met een dagbudget van minimaal €5,-. Wel zien we dat de meeste mensen een budget tussen de €7,- en €13 per dag opzij zetten voor Google Ads. Het algoritme van Uptmz heeft zo voldoende de tijd om te kijken welke zoekwoorden goed of minder goed werken. Daarnaast sluit je op die manier uit dat je toevallig veel of weinig kliks hebt ontvangen door actuele gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld vakanties, internet storingen, trends, enz.
Nee, dit is niet nodig. Als je zelf geen (actief) Google Ads account hebt maken we een nieuwe voor je aan en koppelen we deze direct aan Uptmz. Dit hoef je zelf niet te regelen. Heb je al wel een actief Google Ads account? Dan is het belangrijk dat we hier een koppeling mee leggen. Als er twee Google Ads accounts voor dezelfde website actief zijn zullen beide automatisch door Google worden stopgezet.
Het rendement op het Google Ads budget verschilt per website. De juiste investering wordt bepaald met een afnemende grafiek. In beginsel betekent dit dat iedere euro méér automatisch meer omzet oplevert, maar zodra je té veel gaat budgetteren wordt iedere euro meer op een bepaald moment marginaal. Uptmz houdt hier rekening mee en kijkt automatisch voor welk zoekwoord het de kosten waard is meer te budgetteren en voor welk zoekwoord niet.
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Adverteren in Google met Google Ads? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!