5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

Blog overzicht maken (archief).

Home » Kennisbank » Elementor Pro » Blog overzicht maken (archief).

In dit bericht:


 

Misschien één van de belangrijkste pagina’s van jouw website. Het blog overzicht. Mits je natuurlijk blog post berichten plaatst.

In deze training maken we een blog overzicht pagina ook wel een archive page genoemd. Goed om te beseffen is dat deze layout geldt voor alle archives van jouw website. Klik je bijvoorbeeld op een categorie, dan komt deze template naar voren. Datzelfde geldt voor de zoekresultaten of custom post types. En ook met de archive template geldt, jij bepaalt helemaal zelf welk template je waar wilt oproepen. Je kan dus zo instellen dat archive template A, met een groene achtergrond alleen maar zichtbaar wordt in de categorie algemeen. En template B wordt alleen zichtbaar in de categorie natuur.

0 interessant

Rick Memelink
Rick Memelink
Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Blog overzicht maken (archief).? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!