Contact

Je kunt mij contacten voor 
vragen 
opmerkingen 
een offerte 
hulp 
toelichting 
voorstellen 
kennismaking 
!

Kan ik je ergens bij helpen? Ik ontvang graag jouw vragen, suggesties en of opmerkingen. 

Veel gestelde vragen

Zeker! Veel klanten die al een WordPress website en email account(s) hebben, laten ons alles professioneel overzetten. We hebben echter ook de tools en handleidingen om dit volledig zelf te doen.

WordPress websites verhuizen we bij nieuwe hosting accounts voor eenmalig 49 euro per website en mailboxen zetten we volledig over voor 15 euro per stuk.

Daarmee regelen wij alles, in de meeste gevallen zelfs zonder enige downtime. Jij levert de login gegevens aan en wij verzorgen de rest. Daarmee kun je eenvoudig en zonder zorgen overstappen.

Inloggegevens van je huidige webhosting provider en WordPress website. Mochten er mailboxen zijn die verhuist moeten worden ontvangen we ook per mailbox graag de inloggegevens. 

Als je bovenstaande gegevens niet weet is dat geen probleem. We zullen samen kijken naar een oplossing en helpen je graag om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Jazeker, al onze webhostingpakketten worden opgeleverd inclusief een schone WordPress installatie.

Alle webhosting pakketten maken sinds kort gebruik van de allerbeste hardware en software combinatie die er beschikbaar is, waardoor jouw WordPress website op onze webhosting gegarandeerd sneller is.

Jouw website wordt geplaatst op de nieuwste typen servers (2020 generatie) met NVMe opslag, wat vele malen sneller is dan reguliere SSD. Daarnaast maken we gebruik van LiteSpeed Enterprise, CloudLinux en cPanel, wat softwarematig ook de snelste oplossing is die in de markt beschikbaar is.

Per pakket kun je maximaal 1 domeinnaam koppelen, wat betekent dat je maximaal 1 website online kunt zetten per webhosting pakket.

Je kiest altijd voor minimaal 12 maanden. Na de eerste 12 maanden wordt het abonnement automatisch met 12 maanden verlengd. Na de eerste 12 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand voorafgaand. Indien je recht hebt op een resterend bedrag storten we dat direct terug op je bankrekening.

Wij houden van persoonlijk contact en denken graag met je mee! Mocht je ergens niet uitkomen kan je ons altijd bellen of mailen. Check onze contactpagina voor onze contactgegevens.

Caching is een methode om bestanden tijdelijk op te slaan. Door het gebruik van een server en browser cache kan de laadtijd van een website flink teruggebracht worden.

Al onze servers zijn voorzien van LiteSpeed Enterprise webserver + LiteSpeed Enterprise cache, de best beschikbare caching oplossing in de markt (zelfs sneller dan WP Rocket, Varnish en W3 Total Cache). Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw website razendsnel zal zijn!

We hebben op dit moment vier verschillende pakketten met elk een eigen uniek tarief inclusief unieke resources. Check ons prijstabel bovenaan deze pagina voor het meest recente aanbod.

Een domeinnaam registreren bij/door Websitetoday is natuurlijk mogelijk. We hebben de populairste extensies op een rijtje gezet:

Domeinnaam Prijs
.nl € 5,99
.be € 6,99
.com € 13,99
.online € 35,99
.shop € 35.99
.info € 19,99
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag of kan ik je ergens bij helpen?