0617422991

Google-logo-225-225

Online Marketing

Online Marketing

Het is gelukt! Jouw website of webshop staat ein-de-lijk online! Je vraagt je nu af hoeveel bezoekers jouw website weten te vinden. En nog belangrijker, kopen de bezoekers ook? Of heb je ondertussen al meer dan 300 e-mail adressen verzameld, maar gebruik je ze niet? Wij helpen jouw website of webshop met de eerste stappen in Online Marketing! 

Dit is wat je zelf kan doen

Je hoeft geen genie te zijn om hoger te scoren in Google. Sterker nog, zelf kan je nu het verschil maken. Leer via onze training de eerste stappen in SEO (Search Engine Otimization) en scoor hoger in Google!

Websitetoday Webdesign logo in het wit - Websitetoday.nl
Websitetoday.nl - Webdesign en Online Marketing
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
js_loader
5/5
Sabina van RoestSabina van Roest
14:35 29 Jun 23
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nicknick
08:50 25 May 23
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur StelwagenFleur Stelwagen
07:21 15 Dec 22
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Carel WielingaCarel Wielinga
09:14 22 Aug 22
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans VerloopHans Verloop
14:38 14 Aug 22
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Kim BergerKim Berger
13:43 09 Aug 22
Hele fijne samenwerking gehad met Rick. Hij denkt goed mee en snapt meteen wat ik bedoel. Fijne communicatie en schakelt snel.
Hierbij een goed bedrijf die na denkt over wat wij als omroep willen laten zien op een website. Daar is on overleg en met een fijn team naar gekeken en de oplossing bedacht zo onze website nu is.Daarom wil ik iedereen aanraden om deze website bouwer te nemen voor dergelijke klus.Erg bedankt daarvoor Rick.
Lucas HLucas H
21:41 02 Nov 21
Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijpt de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.
MHW ProjectmanagementMHW Projectmanagement
22:21 08 Aug 21
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina's opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
js_loader
Rick Memelink

Rick Memelink

Eigenaar Websitetoday

Wil je een nieuwe website laten bouwen? Laat het ons weten. Rick staat voor je klaar om je te adviseren en alle vragen te beantwoorden!

Online Marketing in Veenendaal en omgeving

Een groot organisch bereik is de droom van elke ondernemer. Door hoger in Google te komen, bezoeken klanten jouw website zonder dat jij daar advertentiekosten aan uit hoeft te geven.

Om hoger te scoren in Google moet je website SEO geoptimaliseerd zijn. Dit heeft alles te maken met de content, techniek en autoriteit. Je kunt hier zelf mee aan de slag, maar dit is erg tijdrovend. Zonder kennis van SEO en een heldere strategie wordt zelden het optimale resultaat behaald. Als jij jouw SEO wensen bespreekt met Websitetoday, bepalen we direct of wij de juiste partner zijn.

Want zo bescheiden als we zijn, vinden wij dat SEO echt een vak apart is, en er is altijd een baas boven baas. Ons doel zal altijd zijn om jouw website hoger te laten scoren, dat kan door ons of door een goede partner!

Rick Founder Wesitetoday / Webdesigner

Stuur Rick een bericht