Woocommerce Webshop

Webdesign

Wij designen en ontwikkelen Woocommerce Webshops en WordPress websites. Wij bouwen al onze webshops op het populaire CMS van WordPress. We gebruiken daarvoor WooCommerce en Elementor, de populairste page builder van dit moment met meer dan 5 miljoen actieve installaties. We hebben inmiddels al meer dan 3 jaar ervaring mee hebben en meer dan 10 populaire webshops opgeleverd.

Liever zelf aan de slag?

Ben je zelf handig met de computer en het internet? Probeer dan zelf je eigen webshop te maken met WordPress, Elementor en WooCommerce!

Onze training ‘Webshop maken met Elementor PRO‘ is vanaf nu voor iedereen beschikbaar!

Websitetoday Webdesign logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5
Rick Memelink

Rick Memelink

Founder Websitetoday

Wil je een nieuwe Webshop laten bouwen? Laat het ons weten. Rick staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wil je een nieuwe webshop laten maken? Of kan je huidige webshop wel een update danwel nieuwe huisstijl gebruiken? Wij realiseren al jaren webshops die volledig afgestemd zijn op de wensen van onze klanten.

Je krijgt van ons altijd een heldere uitleg en begeleiding. En om het voor ons allemaal eenvoudig en relaxed te houden communiceren ook nog eens in makkelijke taal. Het is onze expertise en kracht om de ideeën en wensen van jou te vertalen naar een digitale oplossing! Denken in oplossingen in plaats van belemmeringen is de kracht van ons succes!

Wij kijken vooral naar wat er wel mogelijk is, in plaats van wat niet kan. Daar bovenop is ons motto; niets is te gek!

Benieuwd naar wat een nieuwe website of webshop bij Websitetoday kost? Gebruik onze prijs calculator voor een reële inschatting!

Hoe we werken bij Websitetoday

Wij regelen alles, van A tot Z

Het moment dat jij besluit je webshop te willen laten maken door Websitetoday, is het mogelijk dat wij alles regelen, van A tot Z. Vanaf de registratie van jouw domeinnaam tot het onderhouden van jouw webshop.

Samen met jou nemen we sowieso de volgende stappen:

#1 Kennismaking

Websitetoday wilt jou en jouw bedrijf zo goed als mogelijk leren kennen. We beginnen dan ook met een sessie waar we alle wensen en behoeftes op tafel leggen.

#2 Het eerste design

We zijn aan de slag gegaan met een eerste opzet. Via onze online feedback tool kan jij eenvoudig opmerkingen en feedback plaatsen.

#3 Je geeft een 'GO'

Op het moment dat jij tevreden bent met het design, gaan we definitief verder bouwen aan jouw WooCommerce webshop.

#4 We gaan LIVE!

Na verschillende revisies en sessies waarin we opmerkingen en feedback hebben besproken en verwerkt, geef jij goedkeuring om de webshop LIVE te zetten!

Waar we jou mee helpen

Je kan alles uitbesteden. Neem je contact op met Websitetoday dan garanderen we je te kunnen helpen met het bouwen van een Website of Webshop, van A tot Z.

Stuur een appje!
1

6 tips die je helpen kiezen!

Vragen die je jezelf nu stelt zijn vast wat kost een nieuwe website? Of, kan ik de nieuwe website ook zelf maken

Download onze PDF met 6 belangrijke tips die je helpen kiezen!