0617422991

Google-logo-225-225

Woocommerce Webshop

Webshop laten maken

Wij designen en ontwikkelen Woocommerce Webshops en WordPress websites. Wij bouwen al onze webshops op het populaire CMS van WordPress. We gebruiken daarvoor WooCommerce en Elementor, de populairste page builder van dit moment met meer dan 5 miljoen actieve installaties. We hebben inmiddels al meer dan 3 jaar ervaring mee hebben en meer dan 10 populaire webshops opgeleverd.

Onlangs opgeleverd

Websitetoday Webdesign logo in het wit - Websitetoday.nl
Websitetoday.nl - Webdesign en Online Marketing
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
js_loader
5/5
Sabina van RoestSabina van Roest
14:35 29 Jun 23
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nicknick
08:50 25 May 23
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur StelwagenFleur Stelwagen
07:21 15 Dec 22
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Carel WielingaCarel Wielinga
09:14 22 Aug 22
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans VerloopHans Verloop
14:38 14 Aug 22
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Kim BergerKim Berger
13:43 09 Aug 22
Hele fijne samenwerking gehad met Rick. Hij denkt goed mee en snapt meteen wat ik bedoel. Fijne communicatie en schakelt snel.
Hierbij een goed bedrijf die na denkt over wat wij als omroep willen laten zien op een website. Daar is on overleg en met een fijn team naar gekeken en de oplossing bedacht zo onze website nu is.Daarom wil ik iedereen aanraden om deze website bouwer te nemen voor dergelijke klus.Erg bedankt daarvoor Rick.
Lucas HLucas H
21:41 02 Nov 21
Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijpt de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.
MHW ProjectmanagementMHW Projectmanagement
22:21 08 Aug 21
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina's opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
js_loader
Rick Memelink

Rick Memelink

Eigenaar Websitetoday

Wil je een nieuwe website laten bouwen? Laat het ons weten. Rick staat voor je klaar om je te adviseren en alle vragen te beantwoorden!

Wil je een nieuwe webshop laten maken? Of kan je huidige webshop wel een update danwel nieuwe huisstijl gebruiken? Wij realiseren al jaren webshops die volledig afgestemd zijn op de wensen van onze klanten.

Je krijgt van ons altijd een heldere uitleg en begeleiding. En om het voor ons allemaal eenvoudig en relaxed te houden communiceren ook nog eens in makkelijke taal. Het is onze expertise en kracht om de ideeën en wensen van jou te vertalen naar een digitale oplossing! Denken in oplossingen in plaats van belemmeringen is de kracht van ons succes!

Wij kijken vooral naar wat er wel mogelijk is, in plaats van wat niet kan. Daar bovenop is ons motto; niets is te gek!

Benieuwd naar wat een nieuwe website of webshop bij Websitetoday kost? Gebruik onze prijs calculator voor een reële inschatting!

Hoe we werken bij Websitetoday

Wij regelen alles, van A tot Z

Het moment dat jij besluit je webshop te willen laten maken door Websitetoday, is het mogelijk dat wij alles regelen, van A tot Z. Vanaf de registratie van jouw domeinnaam tot het onderhouden van jouw webshop.

Samen met jou nemen we sowieso de volgende stappen:

#1 Kennismaking

Websitetoday wilt jou en jouw bedrijf zo goed als mogelijk leren kennen. We beginnen dan ook met een sessie waar we alle wensen en behoeftes op tafel leggen.

#2 Het eerste design

We zijn aan de slag gegaan met een eerste opzet. Via onze online feedback tool kan jij eenvoudig opmerkingen en feedback plaatsen.

#3 Je geeft een 'GO'

Op het moment dat jij tevreden bent met het design, gaan we definitief verder bouwen aan jouw WooCommerce webshop.

#4 We gaan LIVE!

Na verschillende revisies en sessies waarin we opmerkingen en feedback hebben besproken en verwerkt, geef jij goedkeuring om de webshop LIVE te zetten!

Waar we jou mee helpen

Je kan alles uitbesteden. Neem je contact op met Websitetoday dan garanderen we je te kunnen helpen met het bouwen van een Website of Webshop, van A tot Z.

Veel gestelde vragen

Ook voor de webshop geldt dat er geen duidelijk antwoord is te geven. Vragen zoals; hoe groot is de webshop? Wat voor functionaliteiten moet de webshop bezitten? En nog veel meer vragen zullen uiteindelijk de prijs bepalen.

Daar is geen direct antwoord op te geven. Websitetoday bouwt alleen maar maatwerk websites waardoor de prijs wordt bepaald door de gevraagde functies, design en onderhoud. 

Je wilt natuurlijk dat je websitebezoeker een goede eerste indruk krijgt en een perfecte weergave van je website krijgt te zien. Bij Websitetoday zorgen we ervoor dat alle websites die wij maken zijn voorzien van een responsive design. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat je website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van de websitebezoeker. 

Ja! Bij Websitetoday krijg je bij de oplevering van je nieuwe website volledige toegang. Zo kan je zelf inloggen op je website om aanpassingen te doen, wanneer je maar wilt.

Als je een website laat maken door Websitetoday kun je ook gebruik maken van onze webhosting. Zo heb je alles op één plek en heb jij maar één aanspreekpunt. Mocht er iets aan de hand zijn met je webhosting of met je website, wij staan altijd klaar om je te helpen! 

De gemiddelde looptijd is rond de 6 tot 8 weken. Het bouwen van een webshop duurt aanzienlijk langer, daarvoor moet je rekening houden met 10 tot 14 weken. Beide periodes zijn indicaties en zijn afhankelijk van externe factoren, zoals aanlevering content, copywriters, beeldmateriaal en meer.

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging updates. Het doen van updates voorkomt lekken en gebreken aan de website. Heb je zelf geen tijd om dit regelmatig uit te voeren? Bekijk onze onderhoudsabonnementen  voor de mogelijkheden.

Zeker! Goede teksten zijn van groot belang voor iedere website. Omdat het schrijven van goede teksten een vak apart is, werken wij hiervoor samen met gespecialiseerde SEO copywriters.

Rick Founder Wesitetoday / Webdesigner

Stuur Rick een bericht