WordPress Webdesign

Webdesign

Wij designen en ontwikkelen WordPress websites en Woocommerce Webshops. Wij bouwen alle websites met WordPress, het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. We gebruiken daarvoor Elementor, een van de populairste page builders met meer dan 5 miljoen actieve installaties. We hebben inmiddels al meer dan 3 jaar ervaring  en  meer dan 40 websites opgeleverd.

Liever zelf aan de slag?

Ben je zelf handig met de computer en het internet? Probeer dan zelf je eigen website te maken, en we laten je graag zien hoe je dat GRATIS  kan doen!

Onze training ‘Zelf gratis een WordPress website maken!’ is vanaf nu voor iedereen beschikbaar!

Websitetoday Webdesign logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5
Rick Memelink

Rick Memelink

Founder Websitetoday

Wil je een nieuwe website laten bouwen? Laat het ons weten. Rick staat voor je klaar om je te adviseren en alle vragen te beantwoorden!

Wil je een nieuwe website of webshop laten maken? Of kan je huidige website of shop wel een update danwel nieuwe huisstijl gebruiken? Wij realiseren al jaren websites die volledig afgestemd zijn op de wensen van onze klanten.

Je krijgt van ons altijd een heldere uitleg en begeleiding. En om het voor ons allemaal eenvoudig en relaxed te houden communiceren ook nog eens in makkelijke taal. Het is onze expertise en kracht om de ideeën en wensen van jou te vertalen naar een digitale oplossing! Denken in oplossingen in plaats van belemmeringen is de kracht van ons succes!

Wij kijken vooral naar wat er wel mogelijk is, in plaats van wat niet kan. Daar bovenop is ons motto; niets is te gek!

Benieuwd naar wat een nieuwe website of webshop bij Websitetoday kost? Gebruik onze prijs calculator voor een reële inschatting!

Hoe we werken bij Websitetoday

Wij regelen alles, van A tot Z

Het moment dat jij besluit je website of webshop te willen laten maken door Websitetoday, is het mogelijk dat wij alles regelen, van A tot Z. Vanaf de registratie van jouw domeinnaam tot het onderhouden van jouw live website.

Samen met jou nemen we sowieso de volgende stappen:

#1 Kennismaking

Websitetoday wilt jou en jouw bedrijf zo goed als mogelijk leren kennen. We beginnen dan ook met een sessie waar we alle wensen en behoeftes op tafel leggen.

#2 Het eerste design

We zijn aan de slag gegaan met een eerste opzet. Via onze online feedback tool kan jij eenvoudig opmerkingen en feedback plaatsen.

#3 Je geeft een 'GO'

Op het moment dat jij tevreden bent met het design, gaan we definitief verder bouwen aan jouw Website of Webshop.

#4 We gaan LIVE!

Na verschillende revisies en sessies waarin we opmerkingen en feedback hebben besproken en verwerkt, geef jij goedkeuring om de website LIVE te zetten!

Waar we jou mee helpen

Je kan alles uitbesteden. Neem je contact op met Websitetoday dan garanderen we je te kunnen helpen met het bouwen van een Website of Webshop, van A tot Z.

Stuur een appje!
1
Rick Founder Wesitetoday / Webdesigner

Stuur Rick een bericht

6 tips die je helpen kiezen!

Vragen die je jezelf nu stelt zijn vast wat kost een nieuwe website? Of, kan ik de nieuwe website ook zelf maken

Download onze PDF met 6 belangrijke tips die je helpen kiezen!