Een nieuwe website, wat kost dat eigenlijk?

Een nieuwe website, wat kost dat eigenlijk?

In dit bericht:

Website laten maken, wat kost dat eigenlijk? - Websitetoday.nl

Wat kost het maken van een website?

Voor de meeste mensen (logischerwijs) de belangrijkste vraag aan een webdesigner. Wat kost het maken van een website? En vaak moeten wij het antwoord schuldig blijven. Dat komt doordat een website maken specifiek maatwerk is, veel tijd kost, en er géén blauwdruk bestaat voor het ontwikkelen van jouw website. Bovendien zijn er altijd meerdere kosten zoals een domeinnaam, webhosting, onderhoud, premium licenties en eventueel extra optimalisatie.

Websitetoday hecht waarde aan een unieke style

Doordat Websitetoday alleen maar websites maakt waar we zelf echt trots op zijn, komt het vaak neer op maatwerk. En dus een maatwerk factuur. Om tóch aan de vraag te voldoen, kan je vanaf nu onze nieuwe rekenmodule gebruiken.

Bereken de kosten van een nieuwe Website

Ben jij benieuwd wat het maken van een website kost? Gebruik onze rekenmodule, en krijg een inschatting van de prijsopgave. De rekenmodule is ontstaan uit jarenlange ervaring en gemiddelde prijzen per website van Websitetoday. Ook kan je bekijken wat de eventuele jaarlijkse kosten zijn, na oplevering van de nieuwe website.

Wat kost een nieuwe website bij Websitetoday?

All-in website = incl. 4-6 pagina’s | Webshop = incl. 10 producten

Extra producten

Extra pagina's

Logo / Huisstijl ontwerp

Module zoals portfolio, nieuwsbrief, offerte calculator of anders

Gevonden worden in Google?

Jouw bedrijf boosten met Social Media Marketing?

Kies voor Social Media Marketing die voor jou werkt!

Heb je al een domeinnaam & webhosting?

Kies voor webhosting van Websitetoday incl. een GRATIS .nl domeinnaam

Gewenst domeinnaam:

Wil je de website zelf onderhouden?

Websitetoday verzorgt het onderhoud van jouw WordPress website voor een vast bedrag per jaar!

Premium license pack?

Een license pack zorgt voor actieve licenties van de premium plugins die gebruikt zijn voor jouw website.

De prijzen in deze calculator zijn een inschatting. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze calculator. We proberen een zo goed mogelijke inschatting te geven. Voor een offerte op maat adviseren we je contact met ons op te nemen en/of de calculator volledig in te vullen. 

Hi , dit kost (ongeveer) je nieuwe website:

Type website

,-

Extra producten ()

,-

Extra pagina's ()

,-

Logo of huisstijl

Bijzondere module

,- *

SEO

,-

License pack

,-

Social media marketing

,-

Webhosting

,-

Domeinnaam

1e 12 mnd -GRATIS-

Onderhoud

,-
Kosten bouw website:
,-
Kosten per jaar:
,-

Wil je een op maat gemaakte offerte ontvangen?

Vul de volgende velden in a.u.b.

Heb je vragen? Neem vooral contact met mij op!

FAQ

Hoe sterk is de inschatting van de rekenmodule?

De rekenmodule geeft een zeer reel beeld van de kosten voor een nieuwe website. De kosten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en gemiddelde prijzen van afgeronde projecten. Tevens kan je geen rechten ontlenen aan de getoonde prijzen in de rekenmodule, en zal je in de gesprekken met Websitetoday tot een specifieke prijsopgave komen.

Zijn de jaarlijkse kosten verplicht?

Nee. De jaarlijkse kosten zijn bijkomende kosten gebaseerd op extra producten. Het bouwen van een website heeft geen jaarlijkse terugkomende kosten. Na oplevering is de website écht van jou en afbetaald. Pas als je een domeinnaam, webhosting, premium licenties of een onderhoudskaart bij Websitetoday aanschaft spreken we over jaarlijkse kosten (per 12 maanden).

Kost een webshop meer geld dan een website?

Ja. Dat komt doordat een webshop bestaat uit specifiek maatwerk. Daarnaast zullen er meerdere specifieke functies toegevoegd moeten worden. Denk daarbij aan een betaalmethode, klantenomgeving en specifieke klantmails. Ook de website optimalisatie is meer dan een gewone website, waardoor er automatisch meer arbeid in een webshop zit dan een reguliere website.
Rick Memelink

Rick Memelink

Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
Stuur een appje!
1