5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

Een standaard header maken met Elementor Pro

Home » Kennisbank » Elementor Pro » Theme builder » Een standaard header maken met Elementor Pro

In dit bericht:

Een website kan bijna niet bestaan zonder een Header. De bovenkant van jouw website is de meest gebruikte stuk van je website. Daar plaatsen we namelijk het navigatie menu, het logo en eventueel een call to action knop!

In deze training bespreken we hoe we vrij basic een standaard header maken en instellen voor jouw website. Het leuke van de Elementor Theme builder is dat je via de instellingen kan aangeven wanneer jouw header zichtbaar moet zijn.

Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld twee headers kunt maken, en kan aangeven dat je header 1 alleen zichtbaar wilt hebben op al jouw blog bericht pagina’s en header 2 alleen op jouw webpagina’s. Of denk aan een andere menu, een afleidingsvrije header (zonder navigatiebalk) die alleen zichtbaar is tijdens het afrekenen in jouw webshop en nog veel meer opties. Kortom, wanneer je lekker creatief bent is alles mogelijk!

Dit gaan we maken:

Uitlegvideo

0 interessant

Rick Memelink
Rick Memelink
Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Een standaard header maken met Elementor Pro? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!