0617422991

Google-logo-225-225

Een ‘sticky’ header en een extra header balk maken in Elementor Pro

In dit bericht:

 

Bijlagen (1)

Een extra effect toevoegen aan je header is natuurlijk super tof! Als je header mee zou scrollen naar beneden is jouw navigatiemenu namelijk altijd binnen handbereik!

Een mooie eigenschap dus! In deze training vertel ik je hoe jij jouw standaard header omtovert tot een sticky header. We bespreken ook direct hoe je aangeeft dat de header wel sticky is op de PC, maar niet op je mobiel (of andersom!)

Als laatste plaatsen we nog een extra (smalle) balk boven onze header, ookwel een top header balk genoemd. Daar plaatsen we nog wat extra informatie zoals telefoonnummer en e-mail. Op je eigen website kan je natuurlijk de bovenste balk vullen met alle belangrijke informatie die je maar kwijt wilt. Denk aan een inlog knop, een keurmerk of een review overzicht.

Rick Memelink

Rick Memelink

Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!