5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Elementor site instellingen bewerken

Home » Kennisbank » Webhosting » Elementor site instellingen bewerken

In dit bericht:

Wat zijn Elementor-site-instellingen?

Elke Elementor-optie die op uw site kan worden toegepast, maakt deel uit van de  site-instellingen  die centraal in de Elementor-editor staan.

Hoe krijg ik toegang tot Elementor-site-instellingen?

“Bewerk met Elementor” elke pagina of elk bericht, klik op het  hamburgermenu pictogram in de linkerbovenhoek van het Elementor  Widget-paneel en klik op  Site-instellingen. Hier heb je opties om het  ontwerpsysteem te besturen  dat bestaat uit  Global Colors en Global Fonts,  Theme Builder die bestaat uit  Typografie, Knoppen, Afbeeldingen en Formulieren – instellingen, Header- en Footer- aanpassingen (Hello Theme) en Gebruikersvoorkeuren, die bestaat uit  Site-identiteit waar je jouw sitelogo en meer kunt beheren, Achtergrond , Lay-out , Lightbox en Aangepaste CSS-  instellingen .

Ontwerpsysteem: stel vooraf gedefinieerde globale kleuren in (primaire, secundaire, tekst- en accentkleuren), inline aangepaste kleuren of maak nieuwe globale kleuren aan voor gebruik op de hele website. Stel vooraf gedefinieerde algemene typografiestijlen in en bewerk ze (primair, secundair, tekst en accent) of maak nieuwe algemene tekststijlen voor gebruik op de hele website.

Kortom, met het ontwerpsysteem bepaal je de basis voor jouw website. Van kleuren tot lettertypen, afbeeldingen en formulieren.

Lees ook:

0 interessant

Picture of Rick Memelink
Rick Memelink
Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Elementor site instellingen bewerken? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!