Gratis cursus je website versnellen!

Je website razendsnel maken?

We kennen het allemaal wel. Een website bezoeken en vervolgens een paar seconden moeten wachten totdat de website volledig geladen is. Hoe irritant, toch?

Bezoekers zijn essentieel voor een winstgevende website. Die gedachte is vrij simpel. Als een bezoeker moet wachten totdat jouw website geladen is dan is de kans vrij groot dat de bezoeker terug klikt en het volgende resultaat opent. Dat is natuurlijk doodzonde! Want, minder bezoekers betekent minder omzet. 

Als je op dit moment met Elementor bezig bent je eigen WordPress website te bouwen, dan zou jammer zijn als je jouw website niet razendsnel maakt. En dat kan je al doen met een paar heel eenvoudige stappen! 

Hoe je dat precies doet? We vertellen je er alles over tijdens de cursus: Je website versnellen!

5+ trainingen

Community

Victory lounge

Waarom

97% ons aanbeveelt

“Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijp de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.”

Lucas
5/5
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina’s opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
MHW Projectmanagement
5/5

“Fijn dat Rick altijd meedenkt en bijna altijd direct in staat is om de helpende hand te bieden.
Grote toegevoegde waarde voor ons groeiende bedrijf.”

Alwin
5/5
Websitetoday.nl zorgt niet alleen voor een technisch goede website, maar ook de grafische vormgeving is bij Websitetoday.nl in uitstekende handen.
Jorgen
5/5

Krijg toegang tot onze gratis cursus:
Je website versnellen!

Handige tips om jouw website supersnel te maken! 🚀

Inclusief App

Inclusief Downloads

Inclusief inspiratie

De Basis

In deze training bespreken we welke factoren van belang zijn voor het creëren van een snelle website. We bespreken de invloed van afbeeldingen, externe media en ongebruikte of teveel plugins.

Optimaliseren

Nu we weten hoe snel onze website daadwerkelijk is, en waar de knelpunten zitten, kunnen we beginnen met het optimaliseren van onze website.

Snelheid testen

Vervolgens bekijken we hoe snel jouw website nu eigenlijk is. Welke tools kan je gebruiken om een goede snelheidstest uit te voeren en wat zeggen deze testen? Je leert het in deze module!

Dit is wat je GRATIS krijgt als Academy member!

Cursus: Je website versnellen!

aanmelden = GRATIS

Bekijk ook onze andere trainingen

De cursus je website versnellen is niet de enige training die wij gemaakt hebben. Bekijk bijvoorbeeld ook de training hoe jij jouw website razendsnel kan maken. Mocht je de snelheid in orde hebben dan is misschien de training hoger scoren in Google ook iets voor je. Wil je toegang tot al onze 5 gratis trainingen en meer dan 35 video’s? Word lid van onze Academy, en begin vandaag nog!