5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Gratis Elementor training voor beginners!

Home » Kennisbank » Algemeen » Gratis Elementor training voor beginners!

In dit bericht:

Wil je aan de slag met het maken van je eigen website? Volg dan onze gratis Elementor training! Deze Elementor cursus voor beginners is de meest complete training dat wij ooit gemaakt hebben!

Het internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf voorzien wordt van een prachtige website?

Als sinds 2017 bouwen wij onze websites met Elementor. Elementor is een van de meest succesvolle page-builders van deze tijd. In al die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een serieuze partner als het gaat om Webdesign.

Computer display met Websitetoday Academy Elementor training voor beginnersWe dachten afgelopen jaar, waarom de opgedane kennis voor onszelf houden? We zijn sinds dit jaar hard bezig geweest met het opnemen van onze werkzaamheden. We vertellen je in onze video’s alles over de gratis versie van Elementor. Daarnaast combineren we onze expertise en andere gratis oplossingen in een complete training die jou zal helpen met het bouwen van je eigen website.

Waarom onze cursus volgen? YouTube staat toch vol met video’s over Elementor?

Dat klopt, het voordeel van onze trainingen is dat je toegang krijgt tot een community waar je vragen kan stellen aan ons support team en andere gebruikers. Daarnaast zijn alle video’s Nederlandstalig en spreken we in begrijpelijke taal. Daar waar de video’s op YouTube vaak in het Engels gesproken zijn.

Start de gratis Elementor cursus hier!

Wat leer je in deze Elementor training?

We nemen je mee in het bouwen van een website van A tot Z. Dat wil zeggen dat we je vanaf stap 1 (het registreren van een domein en webhosting) tot het vormgeven van jou eigen professionele website. In deze gratis Elementor cursus bespreken we zes hoofdstukken namelijk:

Het begin, Domein & Webhosting

Je kan niet je eigen website online zetten zonder gebruik te maken van een domeinnaam en webhosting. Welke webhosting je moet kiezen en waar je op moet letten tijdens het registreren van een domeinnaam vertellen we je in deze training!

WordPress installeren

WordPress installeren nadat je een webhosting pakket hebt aangeschaft. Met een beetje pech moet je dat zelf nog doen. We vertellen je precies hoe het werkt, net als dat we je uitleggen hoe je WordPress installeert via Local WP.

Plugins & Thema’s

Een plugin installeren, hoe werkt dat precies? Waarom moet dat? En hetzelfde geldt voor een thema. Welke opties heb je dan en wat is een Child theme? In deze module vertellen we je alle ins-en-outs!’

Je website vormgeven

Nu we alles gereed hebben gaan we je website vormgeven. Ga je een bestaande website bewerken? We vertellen je hoe jij een Coming Soon pagina aanmaakt en activeert. We bouwen een home pagina, producten-, prijstabel- en contact pagina.

Oh, en heb jij ook moeite met het vinden van passende foto’s? Met onze tips en websites wordt het voor jou peanuts!

De laatste stappen

Met een strakke header en footer maken we jouw website helemaal compleet. Als een van de laatste stappen maken we ook een e-mail adres aan dat eindigt op @jouwdomein.nl, wel zo professioneel toch?

Bonus module

Extra tips zijn altijd welkom! In deze module vertellen we je hoe jij eenvoudig je website verhuist van locatie A naar B. We vertellen hoe jouw website razendsnel kan worden en de kers op de taart is toch wel een persoonlijk inlogscherm, die het standaard inlogscherm van WordPress vervangt.

Start de gratis Elementor training hier!

Bekijk ook onze andere trainingen

Onze Elementor cursus voor Starters is niet de enige training die wij gemaakt hebben. Bekijk bijvoorbeeld ook de training hoe jij jouw website razendsnel kan maken. Mocht je de snelheid in orde hebben dan is misschien de training hoger scoren in Google ook iets voor je. Wil je toegang tot al onze 5 gratis trainingen en meer dan 35 video’s? Word lid van onze Academy, en begin vandaag nog!

0 interessant

Picture of Rick Memelink
Rick Memelink
Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Gratis Elementor training voor beginners!? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!