Gratis training hoger scoren in Google

Wil jij met jouw website hoger scoren in Google?

Hoe meer bezoekers jouw website heeft hoe beter zou je zeggen. De kunst is dan nog altijd met die bezoekers conversie te maken, maar je hebt de vele bezoekers in elk geval al ‘binnen’.

Om meer bezoekers te krijgen op je website zal je hoger moeten scoren in Google dan je concurrent. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

In de afgelopen jaren heeft Websitetoday zich ontwikkeld in de basis van SEO oftewel, Search Enginge Optimization. We weten ondertussen dat je zelf géén SEO expert hoeft te zijn om je website hoger in Google te laten komen. Een van de pijlers waarop je website hoger scoort in Google is bijvoorbeeld de snelheid. Die kan je eenvoudig verhogen dankzij onze training je website versnellen!

In de training Hoger scoren in Google nemen we je mee in de basis van SEO. Je zal vervolgens hoger ranken dan je ooit gedaan heb!

Hoger scoren in Google

Website versnellen

Lokaal gevonden worden

Krijg nu GRATIS toegang tot onze cursus:
Hoger scoren in Google!

Begin vandaag nog met hoger scoren dan je concurrentie! 🚀

Waarom

97% ons aanbeveelt

“Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijp de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.”

Lucas
5/5
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina’s opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
MHW Projectmanagement
5/5

“Fijn dat Rick altijd meedenkt en bijna altijd direct in staat is om de helpende hand te bieden.
Grote toegevoegde waarde voor ons groeiende bedrijf.”

Alwin
5/5
Websitetoday.nl zorgt niet alleen voor een technisch goede website, maar ook de grafische vormgeving is bij Websitetoday.nl in uitstekende handen.
Jorgen
5/5

Wat is SEO?

On & Off Page SEO

Resultaten monitoren

Wat is SEO?

We bespreken wat SEO precies is en hoe je SEO kunt toepassen op je website. Waar dien je rekening mee te houden en welke factoren zijn belangrijk.

Monitoren van resultaten

Als je eenmaal hoger scoort dan voorheen, verzamel je ontzettend veel data. Als je de data goed gaat monitoren kun je vervolgstappen gaan maken! In deze module bespreken we welke programma's en hulpmiddelen je gratis kan gebruiken!

Hoger scoren in Google

Hoe doe je dat precies? In deze module vertellen we je de beginselen van SEO waarmee jij direct de eerste resultaten kunt behalen.

Dit is wat je GRATIS krijgt als Academy member!

Training: Hoger scoren in Google!

aanmelden = GRATIS

Bekijk ook onze andere trainingen

Onze training Hoger scoren in Google is niet de enige training die wij gemaakt hebben. Bekijk bijvoorbeeld ook de training hoe jij jouw website razendsnel kan maken. Of, als je nog moet beginnen met het bouwen van jouw website is de gratis training Elementor voor beginners een goede tip! Wil je toegang tot al onze 5 gratis trainingen en meer dan 35 video’s? Word lid van onze Academy, en begin vandaag nog!

Stuur een appje!
1

Help ons verbeteren!

Jouw ervaring is belangrijk voor ons! Jouw ANONIEME feedback – ongeacht of deze positief of negatief is – draagt bij aan een verbeterde ervaring voor andere consumenten..

Onze dank is groot!

Websitetoday Webdesign logo - Websitetoday.nl