0617422991

Google-logo-225-225

Groene hosting

In een wereld waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, groeit de vraag naar groene hosting exponentieel. WebsiteToday gelooft in de kracht van duurzaamheid en de impact op onze planeet. Onze green webhosting versterkt niet alleen jouw online aanwezigheid, maar draagt ook bij aan een groene toekomst.

Ontdek de kracht van groene hosting

Bij WebsiteToday ontdek je de kracht van groene hosting. Hier volgen enkele voordelen van onze groene hosting die je niet wilt missen.

Betrouwbaarheid en snelheid

Met onze groene hosting krijg je niet alleen duurzaamheid, maar ook betrouwbaarheid en snelheid. Onze hoogwaardige  infrastructuur zorgt voor een stabiele en krachtige hostingomgeving. Jouw website wordt gehost op snelle servers met geavanceerde technologieën, wat resulteert in een optimale laadsnelheid en een prettige gebruikerservaring voor je bezoekers.

Moderne NVMe technologie

Webhosting moet gewoon perfect zijn. Niemand houdt van een website die stiekem verdwijnt. En laten we eerlijk zijn, een snelle website of webshop maakt gewoon indruk op bezoekers. Google en andere zoekmachines zijn dol op snelheid, dus je zult zeker hoger scoren in de zoekresultaten. Onze Ultra snelle webhosting maakt gebruik van de nieuwste technieken zoals 100% NVMe SSD schijven in combinatie met de LiteSpeed technologie.  De servers zijn direct verbonden met het moederbord. Lees- en schijftijden van data zijn tot bijna 30x sneller dan reguliere opslag en tot bijna 7x sneller in vergelijking met SSD. 

LightSpeed technologie

Al onze servers zijn voorzien van LiteSpeed Enterprise webserver + LiteSpeed Enterprise cache, de best beschikbare caching oplossing in de markt. Profiteer van ongeëvenaarde prestaties en ga voor een naadloze gebruikerservaring, hogere conversies en tevreden klanten.

Ontdek de kracht van groene hosting

Ontdek de weg naar een duurzame online aanwezigheid. In 6 stappen begeleiden we jouw website naar groene hosting.

Stap 1: Inventarisatie en analyse

We beginnen met een grondige inventarisatie van je huidige website en hostingomgeving. We analyseren de energie-efficiëntie en milieubelasting van je huidige setup om een passende groene hosting oplossing te kunnen bieden.

Stap 2: Keuze van groene hostingpakket

Op basis van de analyse en jouw wensen en behoeften stellen we een groen hostingpakket voor dat past bij de behoeften van je website. We bieden diverse green hosting opties, aangedreven door hernieuwbare energiebronnen, zodat je website een positieve impact heeft op het milieu.

Stap 3: Migratie of bouw van een nieuwe groene website

Nu is het tijd om over te stappen naar de groene hostingomgeving. Afhankelijk van je situatie, migreren we je bestaande website naar de groene servers of bouwen we een nieuwe duurzame website. We zorgen voor een naadloze overgang en behoud van functionaliteit.

Stap 4: Optimalisatie voor snelheid en efficiëntie

We stellen de WordPress hosting zo in, dat je website optimaal presteert op het gebied van snelheid en efficiëntie. We implementeren caching-technieken, comprimeren afbeeldingen en optimaliseren de code om de laadtijden te verbeteren en het energieverbruik te minimaliseren.

Stap 5: Monitoring en rapportage

We houden voortdurend een vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat je website efficiënt draait op onze green hosting. We monitoren het energieverbruik, de prestaties en de beschikbaarheid, en voorzien je regelmatig van rapportages en inzichten, wel zo eerlijk en transparant.

Stap 6: Voortdurende ondersteuning en advies

Ons team staat altijd voor je klaar om technische ondersteuning te bieden en advies te geven over het optimaliseren van je groene hostingomgeving. We blijven up-to-date met de nieuwste groene technologieën, verzorgen WordPress website onderhoud  en delen graag onze kennis met jou.

Ben je klaar om je website groen te maken? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. We helpen je graag bij het overstappen naar green hosting of het bouwen van een nieuwe website die zijn steentje bijdraagt aan het milieu. 

Draag bij aan een duurzame wereld met groene hosting

Kies voor groene hosting en maak een verschil voor onze planeet. Met elke klik en elke website die gehost wordt, lever je een bijdrage aan: 

Verminderen van CO2-uitstoot

Onze groene hosting draait op hernieuwbare energie, waardoor je website geen schadelijke emissies veroorzaakt.

Bescherm het milieu: samenwerking met Trees for All

Met de groene webhosting  ondersteun je milieuvriendelijke initiatieven.  Zo planten wij voor elk afgesloten groene webhostingabonnement een boom in samenwerking met Trees for All. Samen geven we de natuur een stem, gaan we ontbossing tegen en bevorderen we de biodiversiteit. 

Duurzaam imago

Door te kiezen voor groene hosting toon je jouw betrokkenheid bij het milieu, waarmee je klanten en partners inspireert en aanspoort tot duurzame keuzes.

Samen kunnen we de wereld veranderen. Kies voor groene hosting en draag bij aan een duurzame toekomst!

Onze duurzame belofte: 100% hernieuwbare energie

100% hernieuwbare energie door de inzet van groene hosting. Dát is onze duurzame belofte. Onze servers draaien op zonnekracht en windenergie, zonder fossiele brandstoffen. We verminderen onze ecologische voetafdruk door energiezuinige datacenters te gebruiken en elektronisch afval te recyclen. Groene hosting van WebsiteToday is niet alleen trendy, maar een bewust keuze om jouw online aanwezigheid te laten groeien terwijl we samen de planeet beschermen. 

Vraag een offerte aan

Ontdek hoe groene hosting niet alleen het milieu beschermt, maar ook jouw website naar nieuwe hoogten tilt. Klaar om een groene stempel te drukken op jouw online aanwezigheid?

Laat je bedrijf groeien en verover het internet met onze betrouwbare groene hostingdiensten en sluit je aan bij de groeiende community van mensen die online succes combineren met duurzaamheid.

Veel gestelde vragen

Door te kiezen voor groene hosting maak je een verschil voor onze planeet. Met elke klik en elke website die gehost wordt, lever je een bijdrage aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het beschermen van het milieu en het ontwikkelen van een duurzaam imago. 

Je kunt al gebruik maken van  groene hosting vanaf 5,99 euro per maand excl. btw. 

Om te controleren of je hostingprovider echt groen is, kun je hun milieubeleid en certificeringen onderzoeken, zoals ISO 14001. Daarnaast kun je ook de bronnen van hun energievoorziening verifiëren, zoals hernieuwbare energie of koolstofcompensatie.

Nee, er zijn geen prestatieverschillen tussen groene hosting en traditionele hosting. Beide kunnen vergelijkbare prestaties bieden in termen van snelheid, betrouwbaarheid en functionaliteit. Het belangrijkste verschil ligt in de milieuvriendelijke aanpak van groene hosting, die een duurzamere keuze is