5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

Hello Theme van Elementor installeren

Home » Kennisbank » Elementor Pro » Theme builder » Hello Theme van Elementor installeren

In dit bericht:

Als we optimaal gebruik willen maken van de Elementor Theme Builder dan raden wij aan gebruik te maken van het Hello Theme van Elementor.

In deze training vertel ik je hoe jij het Hello theme kunt installeren, en als je gebruik maakt van een child theme kan je deze via de bijlage downloaden en installeren.

Als laatste installeren we natuurlijk Elementor Pro.

Wat zijn de kosten van Elementor Pro?

Maar wat kost Elementor Pro? En waarom zou je voor de Pro versie kiezen? In deze module leg ik je graag uit welke opties er zijn en vertel ik je graag waarom je Elementor Pro zou kunnen kopen.

Voordelen van Elementor Pro vs Elementor

De gratis versie van Elementor heeft een beperkt aantal widgets ter beschikking. Een volledig overzicht met widgets, voor en nadelen staan mooi en duidelijk beschreven op de website van Elementor zelf. Wij hebben ook een overzicht gemaakt, wel zo makkelijk ;). Het belangrijkste om te benoemen is dat je met de Pro versie pop ups kunt maken, Woocommerce kunt vormgeven, een volledig thema kunt ontwerpen, dynamische content kunt oproepen (voor de échte pro’s), contact formulieren kunt opbouwen, en integraties kunt instellen met tal van 3e partijen.

Installeer het Hello theme

1 interessant

Rick Memelink
Rick Memelink
Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Hello Theme van Elementor installeren? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!