Online Elementor training

De meest complete online Elementor training voor jou!

Wil jij jezelf ontwikkelen in het bouwen van websites met Elementor? Dan is deze online Elementor training wat voor jou!

Tijdens onze online Elementor training behandelen we alle facetten die de pagebuilder ons te bieden heeft. We nemen je mee van A tot Z in het bouwen van een website met Elementor.

Voordat we de training gaan starten bespreken we jouw vraagstukken omtrent Elementor. Het kan zijn dat je wilt leren hoe je een persoonlijke bedank pagina maakt, of een eigen portfolio module inbouwt via custom fields. Kortom, maatwerk, speciaal voor jou!

Wat ga je leren?

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Online training via ZOOM of Microsoft TEAMS

Wij willen je heel graag helpen zelf een website te maken. Onze online academy staat al vol met trainingen die jou daarbij kunnen helpen. Maar het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering. 

Wij vertellen je precies welke mogelijkheden Elementor te bieden heeft, hoe het werkt en wat de beste tips zijn omtrent de plugins en thema’s!

Tijdens onze online training bouwen we samen aan een website dat jij aan het bouwen bent, of van plan bent te bouwen.

Door deze persoonlijke benadering en één op één coaching is jouw website na de online training zo goed als gereed!

Wat is WordPress?

Elementor Theme builder

Website bouwen en vullen

Website optimaliseren

Elementor voor gevorderden

Waarom

97% ons aanbeveelt

“Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijp de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.”

Lucas
5/5
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina’s opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
MHW Projectmanagement
5/5

“Fijn dat Rick altijd meedenkt en bijna altijd direct in staat is om de helpende hand te bieden.
Grote toegevoegde waarde voor ons groeiende bedrijf.”

Alwin
5/5
Websitetoday.nl zorgt niet alleen voor een technisch goede website, maar ook de grafische vormgeving is bij Websitetoday.nl in uitstekende handen.
Jorgen
5/5

Wat kan je verwachten?

De training is hartstikke nieuw! We houden rekening met een programma van ongeveer twee delen die bestaan uit een paar uur. De duur is ook afhankelijk van wat jij en ik hebben afgesproken. Het lijkt ons prettig dat er tussen de twee programma’s ruimte zit om zelfstandig aan de slag te gaan. Echter kunnen we ook afspreken dat we lekker doorpakken!

Hoe wordt de training gegeven?

Je ontvangt van mij een Microsoft Teams of zoomlink. Het is dus belangrijk dat jij op een rustige plek zit, in het bezit bent van een Laptop of PC (inclusief microfoon/camera) zodat we  goed met elkaar kunnen communiceren. 

Jouw website, zo goed als klaar!

Na deze training is jouw website zo goed als gereed om ‘live’ te zetten! Samen zullen we ervoor zorgen dat alle basis handelingen met Elementor doorgenomen worden. Daarnaast is er ruimte voor speciale vraagstukken zoals een persoonlijke bedank pagina, of een E-mail opt-in met Mailchimp of Mailerlite.

De training zal zo specifiek mogelijk op jouw wensen worden afgestemd!

Een paar vragen

Tijdens de online Elementor training – Lite hebben we maximaal 4u de tijd om met jou alle facetten van Elementor door te nemen. In de Full online Elementor training zijn we een hele werkdag (8u) beschikbaar om de volledige Elementor training te geven!

De online Elementor training is bedoelt voor iedereen die zijn of haar kennis wil vergroten over Elementor en WordPress. Bijvoorbeeld (startende) webdesigners of personen die zelf aan de slag zijn gegaan met het maken van een Elementor website op WordPress.

Een eigen PC of Laptop. Daarnaast is het fijn dat je een eigen website (domein) en webhosting bezit. Als laatste is een Elementor Pro licentie nodig. Ben je klant van Websitetoday of wil je dat worden, dan is gebruik maken van een License pack een goede oplossing voor jou! Elementor zit namelijk inbegrepen in alle license packs van Websitetoday!

Ja het is mogelijk om via een virtuele server of tijdelijke webhosting van Websitetoday te werken. Echter zal je daarna de website moeten verhuizen om op je eigen domein te gebruiken. Mede daarom adviseren we lekker op je eigen domein aan de slag te gaan!

We kunnen een subdomein (als dat via jouw webhoster mogelijk is) aan de slag gaan met een nieuwe WordPress installatie. Lukt dat niet heeft Websitetoday de mogelijkheid voor het creëren van werkomgevingen.

De online Elementor training kost nu tijdelijk niet €397,- maar €197,-. Je ontvangt maar liefst €200,- korting!

We streven ernaar om de training één op één te geven. Zo hebben we alle tijd en ruimte om alleen jou te helpen!

Als er meerdere deelnemers zijn van bijvoorbeeld je eigen organisatie, dan kunnen we de training voor meerdere personen aanbieden. 

Vooraf aan de training hebben jij en ik contact gehad met elkaar. Samen hebben we besproken wat absoluut terug moet komen in de training. Verder hoef je niets te doen! 

Stuur een appje!
1