5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Online marketing bureau in Veenendaal

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Meer dan 80% van de mensen gebruikt het internet om informatie over een product of dienst op te zoeken. Bovendien blijkt uit onderzoek dat Nederlandse consumenten over vijf jaar 40% van hun aankopen online doen. 

Wil je structureel succes, dan is het belangrijk om eens goed te kijken naar je marketingstrategie. Marketing is een essentiële factor om je doelgroep te bereiken en je omzet te laten stijgen. Kortom, goede marketing is onmisbaar voor het succes van je bedrijf. Bovendien wil je als ondernemer de omzet van je bedrijf natuurlijk altijd zien groeien, of je nu net start of al langer bezig bent.

Op zoek naar een online marketing bureau in Veenendaal? Websitetoday is jouw specialist. Als bureau hebben wij veel ervaring binnen diverse branches en specialisaties. Hierdoor zijn we breed inzetbaar en bieden wij de full service marketing strategie waar je naar zoekt. Bovendien werken wij samen met SEO- en Google Ads specialisten, waardoor wij alles in huis hebben voor jouw online succes.  

Samen brengen we jouw bedrijf naar de top van de markt

Met onze full service dienstverlening brengen we jouw bedrijf naar de top van de markt. De volgende taken kun je met vertrouwen aan ons uit handen geven. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het is een verzamelnaam voor alle activiteiten die je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. 

Maar liefst 95% van de Nederlanders start de zoektocht naar informatie over een product of dienst in een zoekmachine. Heb je bijvoorbeeld een lokale autogarage, dan is het belangrijk dat je door seo vindbaar wordt in Veenendaal en inzet op de bovenste posities van zoekmachines, zodat je op het netvlies van je doelgroep komt en leads kunt genereren. Zelfs als mensen hun aankoop uiteindelijk in de fysieke winkel doen. SEO marketing is dan ook een van de belangrijkste vormen van online marketing.  

Zoekmachine adverteren (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising. SEA is, evenals SEO, een onderdeel van Search Engine Marketing. Het zijn betaalde zoekresultaten van de zoekmachines. Deze staan meestal boven de organische zoekresultaten en herken je aan de toevoeging ‘advertentie’. 

Vaak is een combinatie van SEO en SEA de beste strategie. Staat je website in de organische zoekresultaten al bovenaan bij bepaalde zoektermen, dan is kiezen voor een advertentie niet altijd zinvol. Natuurlijk heeft SEA ook voordelen, waardoor het in bepaalde gevallen een goede keuze is om er gebruik van te maken. Zo heb je met SEA direct resultaat, terwijl je met SEO enkele maanden hierop moet wachten In die periode is het verstandig om SEA in te zetten.

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

Webdesign (WordPress)

Webdesign is het vormgeven en ontwerpen van de voorkant (front-end) en achterkant (back-end) van jouw website. Dit draait niet alleen om de uitstraling, maar ook de gebruiksvriendelijkheid en om het creëren van een beleving onder je doelgroep. Als webdesign bureau in Veenendaal maken wij jouw WordPress webdesign voor jouw website of webshop.

Conversie optimalisatie (CRO)

Conversie optimalisatie is het converteren van een webshop of website bezoeker naar een klant of lead. 

Door inzicht te krijgen in de handelingen die jouw website- of webshopbezoekers verrichten, kun je jouw conversies optimaliseren. Hierbij kun je denken aan:

  • Welke pagina’s bezoeken ze?
  • Waar in een aankoop proces haken ze af?
  • Welke apparaten gebruiken ze om je website of webshop te benaderen?
  • Werkt je website of webshop naar behoren?
  • Etc.

 

Wij gebruiken onder meer tools als Google Analytics en Hotjar om deze inzichten te verkrijgen. 

Social media ads

Social media ads is het adverteren via social media kanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok. Adverteren op social media geeft je de kans om je specifiek te richten op een bepaalde doelgroep. Advertentie kun je eenvoudig bijstellen. Werkt iets wel? Dan kunnen er ermee doorgaan. Zijn er aanpassingen nodig? Dan regelen we dat. 

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een van de meest directe manieren om met je doelgroep in contact te komen én te blijven. Het is snel, effectief en persoonlijk en geeft je de mogelijkheid om een groot bereik, respons en digitale conversie te genereren. E-mail is het meest gebruikte communicatiemiddel. Zo zijn er drie keer zoveel e-mailaccounts dan Facebook en Twitter-accounts samen. 

Dit maakt e-mailmarketing een onmisbaar onderdeel van je online marketing in Veenendaal. 

Een groot voordeel van e-mailmarketing is dat het meetbaar is. En meetbaarheid is de sleutel naar succes voor marketing in Veenendaal. Je kunt bijvoorbeeld nagaan hoeveel keer de e-mails geopend zijn, op welke links mensen hebben geklikt en wie zich heeft afgemeld voor een nieuwsbrief. Wij zetten graag jouw succesvolle e-mailcampagne op. 

Websitetoday: groots in kleinschaligheid

Bij Websitetoday sta jij als klant met al jouw wensen en behoeften centraal. Dat verdient aandacht en focus. Wij hebben geen loonlijst aan personeel, maar partnership met échte specialisten die dezelfde kwaliteit en service als ons nastreven. Hierdoor kunnen we meerdere diensten aanbieden zonder dat dit ten koste gaat van de focus. Dankzij deze partnerships kunnen we meerwaarde leveren en ontstaan win-win situaties voor onze klanten. Het delen van kennis zorgt voor een frisse blik vanuit verschillende expertises waardoor we tot de juiste aanpak komen. 

Bovendien hebben we geen overheadkosten zoals een duur kantoorpand, facilitaire diensten en HR-medewerkers. Dit zie je terug in onze eerlijke tarieven. 

Samenwerken met WebsiteToday: een slim idee

Wil je een succesvolle online marketing strategie? Dan is samenwerken met WebsiteToday een slim idee. Als online marketing bureau in Veenendaal met jarenlange ervaring weten wij alle ins and outs van marketing. Wij zijn groots in kleinschaligheid: je hebt direct contact met de uitvoerend specialist. Bovendien hanteren een transparante werkwijze. Zo krijg je inzicht in de cijfers. Wel zo fijn! En klanten beoordelen ons met 5 sterren. 

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met Rick, online marketeer in Veenendaal. Ik zit klaar om te luisteren naar je wensen. Samen brengen we je ambities in kaart en ik voorzie je graag van passend advies.

Veel gestelde vragen

Een lokaal marketing bureau in Veenendaal kent de specifieke uitdagingen en kansen die er zijn in jouw regio. Wij kennen de markt en de doelgroep en weten daarom exact hoe we jouw bedrijf het beste kunnen presenteren aan de juiste mensen. 

Als online marketing bureau in Veenendaal met jarenlange ervaring weten wij alle ins and outs van marketing. Wij zijn groots in kleinschaligheid: je hebt direct contact met de uitvoerend specialist. Bovendien hanteren een transparante werkwijze. Zo krijg je inzicht in de cijfers. Wel zo fijn! En klanten beoordelen ons met 5 sterren. 

Iedere klant is uniek. Het uitbesteden van online marketing is dan ook maatwerk waardoor de prijs voor afhankelijk is van factoren zoals wensen, functies, design en onderhoud. 

Wij kunnen binnen een week starten.

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Online marketing bureau in Veenendaal? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!