0617422991

Google-logo-225-225

Over

Over

Websitetoday

Wij zijn een klein internet bureau gevestigd in Veenendaal (onlangs verhuist vanuit Driebergen-Rijsenburg). We hebben al heel veel websites gemaakt voor ondernemers en hobbyisten uit de regio midden Nederland, denk daarbij aan Utrecht, Nieuwegein, Houten, Veenendaal, Rhenen en Driebergen.  

We bestaan uit een klein team van internet experts. We bouwen websites, webshops, logo’s, huisstijlen, onderhouden deze ook en kunnen je ook nog helpen met online en e-mail marketing!

Oh, en heb je nog geen domeinnaam of webhosting? Ook dat regelen we voor je!

Hoi, wij zijn Websitetoday

En we maken mooie dingen!

Een internetbureau uit Driebergen-Rijsenburg. We maken websites, webshops en kunnen je helpen aan een nieuw logo & huisstijl, vette intro video’s of fotobewerking!

Rick Eigenaar Websitetoday / Webdesigner
Stijn Front-End Developer / Social Media Expert
Tiemen Online Marketing Expert
Kas Junior webdeveloper
Vacature
Connecten?

Volg ons

Hoe wij werken

Persoonlijk contact

Wij werken het best als we veel persoonlijk contact hebben met jou of je bedrijf. Bij ons is het motto ‘Niets is te gek!’

Wij kijken vooral naar wat er wel mogelijk is, in plaats van wat er niet kan. Daarnaast staan wij open voor tips en suggesties en communiceren we in begrijpelijke taal voor iedereen! Dus geen moeilijke termen waar je niets vanaf weet. We vertellen je precies waar het op slaat, simpel en bovenal, eerlijk

Het belangrijkste is bij ons; jij staat centraal, samen werken we naar 1 doel: de beste, de mooiste, de snelste, de coolste WordPress website bouwen met Elementor in jou branche!

5/5
Waarom

97% ons aanbeveelt

Sabina van Roest
Sabina van Roest
14:35 29 Jun 23
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
08:50 25 May 23
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
07:21 15 Dec 22
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Carel Wielinga
Carel Wielinga
09:14 22 Aug 22
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
14:38 14 Aug 22
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Kim Berger
Kim Berger
13:43 09 Aug 22
Hele fijne samenwerking gehad met Rick. Hij denkt goed mee en snapt meteen wat ik bedoel. Fijne communicatie en schakelt snel.
Regio90 radio televisie en internet
Regio90 radio televisie en internet
11:18 30 Mar 22
Hierbij een goed bedrijf die na denkt over wat wij als omroep willen laten zien op een website. Daar is on overleg en met een fijn team naar gekeken en de oplossing bedacht zo onze website nu is.Daarom wil ik iedereen aanraden om deze website bouwer te nemen voor dergelijke klus.Erg bedankt daarvoor Rick.
Lucas H
Lucas H
21:41 02 Nov 21
Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijpt de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.
MHW Projectmanagement
MHW Projectmanagement
22:21 08 Aug 21
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina's opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
Volgende beoordelingen
js_loader