5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

CloudExpo.nl

De nieuwe website van de CloudExpo in Houten heeft niet alleen een strak en modern design, maar herbergt ook verschillende technische hoogstandjes aan de achterkant.

Op de website worden tientallen exposanten gepresenteerd, elk met een eigen persoonlijke pagina vol informatie. Bovendien kunnen exposanten hun pagina eenvoudig delen op sociale media, met een persoonlijk uitgelichte afbeelding.

Wat de CloudExpo extra bijzonder maakt, is het prachtige programma dat mede wordt ingevuld door de exposanten. Deze programma’s zijn gekoppeld aan de exposanten, de locatie en het tijdstip, waardoor er diverse relaties ontstaan tussen verschillende posttypes.

Het is geweldig dat we hebben kunnen bijdragen aan de tweede editie van de CloudExpo, die inmiddels is uitgegroeid tot de grootste IT-beurs van Nederland. Met meer dan 170 exposanten en meer dan 6.000 bezoekers was het een zeer geslaagd evenement!

We zijn enorm trots op de technische aspecten van de website.

lees meer

Dit project bevat o.a.

Custom post typesE-mail marketingElementorFormulierenFunnels

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over CloudExpo.nl? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!