5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Danceadvocaat.nl

Wát een gave website is danceadvocaat.nl geworden! In eerste instantie hadden we een nieuw design bedacht wat totaal anders was dan het eindresultaat van nu. Maar het eerste design ‘was ‘m gewoon niet.’

Dus, gingen wij terug naar de tekentafel met een hand vol voorbeelden van websites uit verschillende branches die Sander aansprak. Er zat één website bij dat gemaakt was in een HTML template. Werken in HTML is niet echt mijn specialiteit omdat ik vooral werk met WordPress en Elementor.

Gelukkig heeft Stijn wel veel kennis van HTML en CSS en wist hij de perfecte balans te vinden tussen WordPress, Elementor en eigen HTML code te wat resulteert in een geweldige website.

Het was een uitdagend project waar we verschillende facetten aan elkaar moesten verbinden, maar het is gelukt, en hoe?!

Sander is advocaat en richt zich op 4 kerngebieden. Hij rekent adviseren, contracteren, onderhandelen en procederen tot zijn voornaamste services. Vanwege zijn expertise in het media- en entertainmentrecht en het contractenrecht, geeft hij met name juridisch advies over uiteenlopende zaken in de creatieve industrie. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de inhoud, reikwijdte en bescherming van intellectueel eigendom, mediarecht en bijvoorbeeld ook over web- en privacyvraagstukken. Daarnaast kan Sander je adviseren over onrechtmatige daad-vraagstukken, zoals wanprestatie, plagiaat, onrechtmatige publicaties en schadevergoeding.

lees meer
Website laten maken Veenendaal - Websitetoday.nl

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteCSSHTML

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Danceadvocaat.nl? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!