Danceadvocaat.nl

Sander Petit
Website gemaakt voor

Danceadvocaat.nl

Wát een gave website is danceadvocaat.nl geworden! In eerste instantie hadden we een nieuw design bedacht wat totaal anders was dan het eindresultaat van nu. Maar het eerste design ‘was ‘m gewoon niet.’

Dus, gingen wij terug naar de tekentafel met een hand vol voorbeelden van websites uit verschillende branches die Sander aansprak. Er zat één website bij dat gemaakt was in een HTML template. Werken in HTML is niet echt mijn specialiteit omdat ik vooral werk met WordPress en Elementor.

Gelukkig heeft Stijn wel veel kennis van HTML en CSS en wist hij de perfecte balans te vinden tussen WordPress, Elementor en eigen HTML code te wat resulteert in een geweldige website.

Het was een uitdagend project waar we verschillende facetten aan elkaar moesten verbinden, maar het is gelukt, en hoe?!

Sander is advocaat en richt zich op 4 kerngebieden. Hij rekent adviseren, contracteren, onderhandelen en procederen tot zijn voornaamste services. Vanwege zijn expertise in het media- en entertainmentrecht en het contractenrecht, geeft hij met name juridisch advies over uiteenlopende zaken in de creatieve industrie. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de inhoud, reikwijdte en bescherming van intellectueel eigendom, mediarecht en bijvoorbeeld ook over web- en privacyvraagstukken. Daarnaast kan Sander je adviseren over onrechtmatige daad-vraagstukken, zoals wanprestatie, plagiaat, onrechtmatige publicaties en schadevergoeding.

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Elementor training - Elementor cursus - Websitetoday - Websitetoday Academy

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1