5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Drone-productions.com

Drone-productions.com is een boeiend project waarbij we een dynamische WordPress-website hebben ontwikkeld in samenwerking met Elementor, een krachtige page builder. Ons doel was om een platform te creëren dat de verbluffende wereld van droneproducties tot leven brengt.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze website is de unieke portfolio-functionaliteit. We hebben een op maat gemaakt portfolio gecreëerd dat niet alleen de prachtige dronebeelden laat zien, maar ook de mogelijkheid biedt om deze beelden op een interactieve manier te verkennen. Met soepele bewegende beelden geven we de bezoekers een meeslepende ervaring die de kracht en schoonheid van droneproducties benadrukt.

Door gebruik te maken van de flexibiliteit van Elementor konden we een naadloze gebruikerservaring creëren, waarbij de website gemakkelijk te beheren is voor het team van Drone-productions.com. Van het uploaden van nieuwe projecten tot het aanpassen van inhoud, alles is binnen handbereik dankzij het intuïtieve ontwerp van Elementor.

Drone-productions.com is niet zomaar een website; het is een visuele reis die de grenzen van creativiteit en technologie verkent. We zijn trots op het resultaat van dit project en kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan het verder uitbreiden van de mogelijkheden van droneproducties online.

lees meer

Reactie van Jorn van Moolenbroek

Websitetoday en daarmee Rick in het bijzonder is dé partner voor jou als je een nieuwe website wilt. De samenwerking verloopt soepel én we hebben een mega vette website gekregen!

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteElementorFormulierenPortfolio

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Drone-productions.com? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!