Hethogezuiden.nl

Het Hoge Zuiden heeft een plek gecreëerd voor hoogbegaafde kinderen. De website die we voor hen gemaakt hebben is gebaseerd op een prachtige huisstijl. Daarnaast geeft de website informatie voor jongeren, ouders en andere instanties die op zoek zijn naar informatie.

Hoogbegaafd en betekenisvol leven

Ben jij hoogbegaafd? Maar nog niet schoolbegaafd of nog niet werkbegaafd?

Weet je niet waar je moet of wilt beginnen? Ken je maar weinig mensen die zijn zoals jij? Het Hoge Zuiden kan je hierbij helpen. Wij zorgen dat jij in staat bent om je kwaliteiten goed te herkennen en jouw hoge potentieel weet te benutten.

Wij helpen je op weg naar schoolbegaafd, werkbegaafd & maatschappijbegaafd, zodat je een betekenisvol en vooral gelukkig leven kunt ontdekken.

lees meer

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteCSS

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag of kan ik je ergens bij helpen?