5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

Jobvandekraak.nl

Job van de Kraak werd getipt door een goede vriend van hem. “Job, je hebt nog altijd geen website, ga eens met Rick in gesprek!” Zo gezegd zo gedaan! Job was duidelijk in wat hij wilde, een mooie, strakke en moderne website die zijn glazenwasserij online laat stralen. De website is vrij standaard opgezet met een homepagina, een dienstenpagina en een contactpagina.

Job gaf aan dat hij voordat zijn bedrijf aan de slag kan gaan bij een klant toch eerst uitgebreid met de klant in gesprek moet over wat er precies moet gebeuren. Dat gaat niet via een e-mail of online aanvraag, maar per telefoon. Job staat voor persoonlijk contact en staat je graag te woord!

De website is zo ingericht dat elke dienst direct een contactmoment kan zijn. Stel je vraag via de WhatsApp widget of stuur toch een e-mailtje. Liever meteen gebeld worden? Vul dan het bel-mij terug verzoek in. Echt een website dat is gericht op conversie.

lees meer

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteGoogle optimalisatieOnline Marketing

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Jobvandekraak.nl? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!