Jobvandekraak.nl

Job van de Kraak
Website gemaakt voor

Jobvandekraak.nl

Job van de Kraak werd getipt door een goede vriend van hem. “Job, je hebt nog altijd geen website, ga eens met Rick in gesprek!” Zo gezegd zo gedaan! Job was duidelijk in wat hij wilde, een mooie, strakke en moderne website die zijn glazenwasserij online laat stralen. De website is vrij standaard opgezet met een homepagina, een dienstenpagina en een contactpagina.

Job gaf aan dat hij voordat zijn bedrijf aan de slag kan gaan bij een klant toch eerst uitgebreid met de klant in gesprek moet over wat er precies moet gebeuren. Dat gaat niet via een e-mail of online aanvraag, maar per telefoon. Job staat voor persoonlijk contact en staat je graag te woord!

De website is zo ingericht dat elke dienst direct een contactmoment kan zijn. Stel je vraag via de WhatsApp widget of stuur toch een e-mailtje. Liever meteen gebeld worden? Vul dan het bel-mij terug verzoek in. Echt een website dat is gericht op conversie.

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1