Mipiacedriebergen.nl

Onno Roberts
Website gemaakt voor

Mipiacedriebergen.nl

Een nieuw restaurant in Driebergen, daar hoort een nieuwe website bij! Vanaf juli 2021 is het mogelijk om vers gebakken pizza’s uit een houtoven te eten bij Mi Piace in Driebergen. De website is opgebouwd met een onepager en een bijzondere header. Het menu schuift het scherm binnen vanaf de rechterzijde. Op de home pagina kan men direct vinden waarvoor je de website bezoekt. Namelijk; Bestellen, reserveren of het menu bekijken!

De elegante sfeer van Italie en de huisstijl van Mi Piace maken dat de website een rustige maar moderne look geeft. Ook wordt de website perfect weergegeven op tablet en mobiel. De menukaart is voor een groot deel te bekijken op de homepagina, maar het is ook mogelijk deze te downloaden als PDF of via de online pdf reader te bekijken op de website.

Als laatste wordt het mogelijk gemaakt online een bestelling te plaatsen. Deze komt dan terecht in het kassasysteem van Mi Piace, waardoor het personeel jouw order direct kan bereiden. Benieuwd naar wat Websitetoday voor jou of jouw website kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

De website is volledig opgebouwd met de Theme builder van Elementor. De ruggengraat van dit thema is het Hello Theme van Elementor. We hebben alle aspecten van de huisstijl terug laten komen in het design van deze website. Dat maakt dat de kleuren, fonts en afbeeldingen overeenkomen met het restaurant in Driebergen. Ook wordt het straks mogelijk online een bestelling te plaatsen, wat direct in het kassa systeem.

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1