5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Mipiacedriebergen.nl

Een nieuw restaurant in Driebergen, daar hoort een nieuwe website bij! Vanaf juli 2021 is het mogelijk om vers gebakken pizza’s uit een houtoven te eten bij Mi Piace in Driebergen. De website is opgebouwd met een onepager en een bijzondere header. Het menu schuift het scherm binnen vanaf de rechterzijde. Op de home pagina kan men direct vinden waarvoor je de website bezoekt. Namelijk; Bestellen, reserveren of het menu bekijken!

De elegante sfeer van Italie en de huisstijl van Mi Piace maken dat de website een rustige maar moderne look geeft. Ook wordt de website perfect weergegeven op tablet en mobiel. De menukaart is voor een groot deel te bekijken op de homepagina, maar het is ook mogelijk deze te downloaden als PDF of via de online pdf reader te bekijken op de website.

Als laatste wordt het mogelijk gemaakt online een bestelling te plaatsen. Deze komt dan terecht in het kassasysteem van Mi Piace, waardoor het personeel jouw order direct kan bereiden. Benieuwd naar wat Websitetoday voor jou of jouw website kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

De website is volledig opgebouwd met de Theme builder van Elementor. De ruggengraat van dit thema is het Hello Theme van Elementor. We hebben alle aspecten van de huisstijl terug laten komen in het design van deze website. Dat maakt dat de kleuren, fonts en afbeeldingen overeenkomen met het restaurant in Driebergen. Ook wordt het straks mogelijk online een bestelling te plaatsen, wat direct in het kassa systeem.

lees meer

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteGoogle optimalisatieOnline Marketing

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Mipiacedriebergen.nl? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!