0617422991

Google-logo-225-225

Website gemaakt voor

MTBgidsheuvelrug.nl

MTB Gids Heuvelrug kwam met het verzoek om even te helpen met het updaten en onderhouden van de huidige website. Al snel kwamen we tot de conclusie dat de website gebruik maakte van oudere versies die op het moment van schrijven na een update zouden crashen. Met andere woorden, de volledige website had een update nodig! Oude plugins moesten worden vervangen voor nieuwere en ondersteunde plugins. Gedurende het proces kwam MTBgidsheuvelrug.nl met de vraag of het niet beter was nu de volledige website aan te pakken met een nieuw redesign. Een design dat anno 2023 weer een paar jaar mee kan!

Zo gevraagd, zo gedaan bij Websitetoday! Na een aantal sessies met de eigenaar van de website zijn we tot een nieuw modern design gekomen. Websitetoday mocht de oude website volledig omzetten naar dit nieuwe design. Daarnaast hebben we nog wat technische aspecten toegevoegd zoals het direct boeken formulier op de homepage, die de gegevens meeneemt vanaf de homepage naar het boekingsformulier. Leuke kleine aspecten die het voor de bezoeker net even wat makkelijker maakt een clinic te boeken!

Vanaf een schitterend landgoed in de bossen in Leersum werken zij met een aantal gepassioneerde mountainbikegidsen en -instructeurs om zoveel mogelijk mensen veilig en ontspannen (beter) te leren mountainbiken en te laten genieten van de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Dat doen ze voor beginners, gevorderden, gezinnen, vrijgezellen en bedrijven.

De gidsen zijn gediplomeerd en opgegroeid op de Utrechtse Heuvelrug. Zo kennen ze de bossen en de mountainbike routes als hun broekzak. Ze leren je dus niet alleen (beter) mountainbiken maar nemen je ook mee over de mooiste trails en kunnen je alles vertellen over de omgeving. De 300 5-sterren reviews geven wel aan dat er maar één partij op de Utrechtse Heuvelrug is waar jij een MTB clinic moet volgen, MTBGidsheuvelrug.nl!

 

Websitetoday Webdesign logo in het wit - Websitetoday.nl
Websitetoday.nl - Webdesign en Online Marketing
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
js_loader
5/5
Sabina van RoestSabina van Roest
14:35 29 Jun 23
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nicknick
08:50 25 May 23
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur StelwagenFleur Stelwagen
07:21 15 Dec 22
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Carel WielingaCarel Wielinga
09:14 22 Aug 22
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans VerloopHans Verloop
14:38 14 Aug 22
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Kim BergerKim Berger
13:43 09 Aug 22
Hele fijne samenwerking gehad met Rick. Hij denkt goed mee en snapt meteen wat ik bedoel. Fijne communicatie en schakelt snel.
Hierbij een goed bedrijf die na denkt over wat wij als omroep willen laten zien op een website. Daar is on overleg en met een fijn team naar gekeken en de oplossing bedacht zo onze website nu is.Daarom wil ik iedereen aanraden om deze website bouwer te nemen voor dergelijke klus.Erg bedankt daarvoor Rick.
Lucas HLucas H
21:41 02 Nov 21
Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijpt de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.
MHW ProjectmanagementMHW Projectmanagement
22:21 08 Aug 21
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina's opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
js_loader