5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Nieuwegeinsecateringcompany.nl

Bedrijfscatering Vendrig, onderdeel van de Nieuwegeinse catering company, wilde heel graag een vernieuwde website. De website moest een online bestelformulier geïntegreerd hebben waar de klant het volledige cateringsassortiment zou kunnen bestellen. Daarnaast moet het een prachtig visite kaartje zijn van het bedrijf. Het resultaat mag daar zijn, het bestelsysteem is volledig geïntegreerd in de website, en is zowel mobiel als op de tablet goed weergegeven. De klant is binnen 2 klikken bij het product dat men zoekt. Het bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest bij Vendrig bedrijfscatering!

De website

De website van de Nieuwegeinse Catering Company heeft twee functies. We wilden goed zichtbaar zijn op het internet (vernieuwen) en de oude bestellijst in PDF versie was aan vervanging toe (webshop). Daarnaast wilde we graag de producten in een tabelvorm kunnen aanbieden in plaats van het welbekende webshop idee. Mede door verschillende cusom codes is het resultaat om van te smullen. Een goed draaiende webshop waar bestelgemak voorop staat. Trouwe klanten hebben de opties om met twee klikken eerdere bestellingen te ‘Re-orderen’. Eenvoudiger kunnen we het haast niet maken! Momenteel stijgende in Google met de term Catering Nieuwegein, scoren we op pagina 2 naar behoren! Maar, voor in de toekomst ligt er nog genoeg werk om de prestaties te verbeteren. Prachtig project, leuk om aan te werken.

lees meer

Reactie van Frits de Gooijer

“Wij hebben Rick gevraagd om een online omgeving te maken, waarbij onze lunchbroodjes makkelijk en snel te bestellen zijn. Het resultaat mag er wezen. Na een aantal maanden over en weer met elkaar te overleggen over de inhoud, design en de navigatie, hebben wij een site waar we trots op zijn! We merken nu al dat onze klanten sneller naar de online omgeving gaan en hebben zelfs al ‘new business’ mogen verwelkomen. Binnenkort gaan we deze site promoten en hopen dan op nog meer bezoeken. Door het geduld en de professionele opstelling van Rick hebben we een mooie website. Ik kan dan ook iedereen Rick van harte aanbevelen en voor ons zullen er echt nog wel meer klussen komen voor Rick.”

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteE-mail marketingOnline MarketingWebshopWooCommerce

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Nieuwegeinsecateringcompany.nl? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!