Patrickvanhoewijk.nl

Kundig en professioneel, een aanrader!

Patrick van Hoewijk
Website gemaakt voor

Patrickvanhoewijk.nl

De website van Personal trainer Patrick van Hoewijk bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Patrick wist namelijk al heel snel hoe zijn website eruit moest komen te zien. Aan mij de taak om het design te realiseren. Door de website van Patrick heeft Websitetoday een slag geslagen in het gebruik van Adobe Photoshop en Illustrator. Het design moest daarnaast uiteraard goed weergegeven worden op mobiele apparaten, wat tegenwoordig toch wel de standaard is! Momenteel stijgende in de zoekresultaten met “Personal trainer dokkum” bezitten we toch al snel de 5e plek op de eerste pagina.

In beweging komen en doelen behalen is zoveel meer dan ”even gaan sporten”.

Geboren op het mooie en sportieve eiland Ameland. Het is ontzettend leuk om iedereen wegwijs te maken in de lastige wereld van voeding en training, zeker met de toegankelijkheid van het internet vandaag de dag. Wat is waar en wat juist niet? Ik zorg ervoor dat de juiste informatie gefilterd wordt en breng deze graag over. Samen maken we een plan hoe dit makkelijk in je eigen levensstijl toe te passen is.

Patrick van Hoewijk, een personal trainer uit Dokkum wilde graag zijn website vernieuwen. Met een door hem zelf aangedragen design ben ik aan de slag gegaan. Het resultaat mag er wezen en vooral op grafisch design zijn flinke stappen gezet.

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1