5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

PBTA.nl

De website van PBTA was een mooie uitdaging omtrent techniek en design. PBTA B.V. wist heel goed hoe de website er uit moest komen te zien. Daarnaast was het aan Websitetoday om ervoor te zorgen dat alle diensten, projecten en werkzaamheden op een goede manier gepresenteerd wordt. Door gebruik te maken van verschillende post types, query’s en relations zijn de diensten gekoppeld aan gerealiseerde projecten, en andersom.

Een op het oog een doodnormale website, maar de techniek waarop de website draait is weldegelijk van een heel ander niveau!

PBTA is een solide team van creatieve ontwerpers: allrounders, consultants en specialisten, allen met een theaterhart, goed opgeleid en met een brok ervaring, opgedaan op en rond het toneel. PBTA is hét bureau met alle specialisten onder één dak. Wij zijn daarom als geen ander in staat om integraal te ontwerpen en te schakelen tussen de diverse disciplines. PBTA is al 35 jaar de brug die politiek en cultureel ondernemen met elkaar verbindt en die de schakel is tussen ontwerpen, bouwen en exploiteren. Zo’n 100+ theaters en podia gingen u voor!

 

lees meer

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteCustom post typeHTML

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over PBTA.nl? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!