Pleisterparadijs.nl

Ik besef me dat ik aan jou een hele goede ‘collega’ heb die mij uitstekend heeft geadviseerd, geholpen en tevens de bouwer is van een hele mooi website. Merci!

Maruli Groothuis
Website gemaakt voor

Pleisterparadijs.nl

Ben je op zoek naar de allerleukste oogpleisters? Met de allerleukste pleisters op één plek is pleisterparadijs.nl dé website om de leukste stickers en oogpleisters te bestellen! Maruli is als oprichter super trots dat het gelukt is om te starten met een uniek concept voor de behandeling van amblyopie. Nee, makkelijk was het niet, maar uiteindelijk is het toch gelukt.  Wij bieden sinds 1 januari 2021 iedereen in Nederland de mogelijkheid om zelf een (oogpleister) sticker te ontwerpen. Hoe leuk is dat!! Naast creatieve ruimte biedt het concept ook gemak. De producten worden altijd thuis gestuurd. Jullie patiënt (en de ouders) hoeven er niet speciaal voor thuis te zijn. De producten worden verzonden in een brievenbusverpakking, wel zo makkelijk. Hiermee zijn de bezoekjes voor de ouders van jouw patiënt aan de apotheek verleden tijd, dit geeft meer gemak en kost minder tijd.

De website Pleisterparadijs.nl bestaat uit twee onderdelen. De website en de webshop. De website hebben we voorzien van een nette en een design wat met name kinderen zal aanspreken. De webshop is gebouwd met Woocommerce. Echter was de uitdaging om een zeer specifiek bestelflow te realiseren. Zo kan er alleen besteld worden nadat er een recept wordt geüpload. Ook kan men niet meer en minder dan 100 stickers bestellen. Uiteindelijk vormt zich na elke bestelling een zeer specifiek factuur en pakbon. De bijzondere technische achterkant was een behoorlijke uitdaging, maar uiteindelijk hebben we toch vrijwel alle wensen van de klant weten te realiseren.

De website van Pleisterparadijs.nl draait op een webhosting pakket van Websitetoday.

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1