5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Pleisterparadijs.nl

Ben je op zoek naar de allerleukste oogpleisters? Met de allerleukste pleisters op één plek is pleisterparadijs.nl dé website om de leukste stickers en oogpleisters te bestellen! Maruli is als oprichter super trots dat het gelukt is om te starten met een uniek concept voor de behandeling van amblyopie. Nee, makkelijk was het niet, maar uiteindelijk is het toch gelukt.  Wij bieden sinds 1 januari 2021 iedereen in Nederland de mogelijkheid om zelf een (oogpleister) sticker te ontwerpen. Hoe leuk is dat!! Naast creatieve ruimte biedt het concept ook gemak. De producten worden altijd thuis gestuurd. Jullie patiënt (en de ouders) hoeven er niet speciaal voor thuis te zijn. De producten worden verzonden in een brievenbusverpakking, wel zo makkelijk. Hiermee zijn de bezoekjes voor de ouders van jouw patiënt aan de apotheek verleden tijd, dit geeft meer gemak en kost minder tijd.

De website Pleisterparadijs.nl bestaat uit twee onderdelen. De website en de webshop. De website hebben we voorzien van een nette en een design wat met name kinderen zal aanspreken. De webshop is gebouwd met Woocommerce. Echter was de uitdaging om een zeer specifiek bestelflow te realiseren. Zo kan er alleen besteld worden nadat er een recept wordt geüpload. Ook kan men niet meer en minder dan 100 stickers bestellen. Uiteindelijk vormt zich na elke bestelling een zeer specifiek factuur en pakbon. De bijzondere technische achterkant was een behoorlijke uitdaging, maar uiteindelijk hebben we toch vrijwel alle wensen van de klant weten te realiseren.

De website van Pleisterparadijs.nl draait op een webhosting pakket van Websitetoday.

lees meer

Reactie van Maruli Groothuis

Ik besef me dat ik aan jou een hele goede ‘collega’ heb die mij uitstekend heeft geadviseerd, geholpen en tevens de bouwer is van een hele mooi website. Merci!

Dit project bevat o.a.

Google optimalisatieOnline MarketingWebshopWooCommerce

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Pleisterparadijs.nl? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!