Regio90.nl

Regio90 is dé streekomroep voor de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede. De radiozender 90FM is te beluisteren via FM 91.7 en het internet. Het TV-kanaal vindt u op CaiWay kanaal 12, KPN kanaal 1474 en Ziggo kanaal 41. De website van Regio90 hebben we onlangs vernieuwd en gemoderniseerd. Zonder al te veel ‘poes pas’ hebben we getracht de website duidelijk en overzichtelijk te krijgen.

Via een strak en modern overzicht is de bezoeker snel op de hoogte van het laatste nieuws. Tevens hebben we een automatische tweet functie ingebouwd, waardoor niemand meer een nieuwsbericht zal missen!

Een website zonder al te veel ‘poes pas’. De doelgroep van Regio90 moet makkelijk en snel op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Daarnaast mag het niet te ingewikkeld zijn om het radio programma te vinden. We hebben een uitzending gemist module ingebouwd door gebruik te maken van ‘custom fields’ en een nieuwe ‘post type’ kan Regio90 eenvoudig en snel een gemist programma online plaatsen.

lees meer

Reactie van Regio90

Hierbij een goed bedrijf die na denkt over wat wij als omroep willen laten zien op een website. Daar is on overleg en met een fijn team naar gekeken en de oplossing bedacht zo onze website nu is.

Daarom wil ik iedereen aanraden om deze website bouwer te nemen voor dergelijke klus.
Erg bedankt daarvoor Rick.

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteCustom post typeGoogle optimalisatieNieuws websiteOnline Marketing

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag of kan ik je ergens bij helpen?