Regio90.nl

Hierbij een goed bedrijf die na denkt over wat wij als omroep willen laten zien op een website. Daar is on overleg en met een fijn team naar gekeken en de oplossing bedacht zo onze website nu is.

Daarom wil ik iedereen aanraden om deze website bouwer te nemen voor dergelijke klus.
Erg bedankt daarvoor Rick.

Regio90
Website gemaakt voor

Regio90.nl

Regio90 is dé streekomroep voor de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede. De radiozender 90FM is te beluisteren via FM 91.7 en het internet. Het TV-kanaal vindt u op CaiWay kanaal 12, KPN kanaal 1474 en Ziggo kanaal 41. De website van Regio90 hebben we onlangs vernieuwd en gemoderniseerd. Zonder al te veel ‘poes pas’ hebben we getracht de website duidelijk en overzichtelijk te krijgen.

Via een strak en modern overzicht is de bezoeker snel op de hoogte van het laatste nieuws. Tevens hebben we een automatische tweet functie ingebouwd, waardoor niemand meer een nieuwsbericht zal missen!

Een website zonder al te veel ‘poes pas’. De doelgroep van Regio90 moet makkelijk en snel op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Daarnaast mag het niet te ingewikkeld zijn om het radio programma te vinden. We hebben een uitzending gemist module ingebouwd door gebruik te maken van ‘custom fields’ en een nieuwe ‘post type’ kan Regio90 eenvoudig en snel een gemist programma online plaatsen.

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1