5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Stanbos.nl

Stanbos.nl is een prachtige WordPress-website die tot stand is gekomen door de krachtige combinatie van WordPress en Elementor. Het is meer dan alleen een website; het is een platform dat de kunst van het verhalen vertellen omarmt. Bij Stanbos.nl draait alles om het vastleggen van boeiende verhalen, of het nu gaat om wedstrijdverslagen, diepgaande interviews, interessante reportages, pakkende persberichten, of levendige portretten.

Wat deze website echt bijzonder maakt, is de toevoeging van een unieke podcastfunctie. Naast het geschreven woord biedt Stanbos.nl een boeiende luisterervaring met zijn verzameling inspirerende podcasts. Of het nu gaat om een diepgaand interview met een ondernemer, een reportage over een bedrijf, of een pakkende column over actuele onderwerpen, de podcastsectie van Stanbos.nl voegt een extra dimensie toe aan de algehele gebruikerservaring.

Bovendien valt de portfolio-pagina op door zijn verfijnde presentatie van Stan’s werk. Of het nu gaat om publicaties in gerenommeerde kranten, tijdschriften of online platforms, de portfolio op Stanbos.nl biedt een overzicht van Stan’s veelzijdige schrijftalent en professionele prestaties.

Websitetoday is verheugd over de samenwerking en trots op het resultaat van Stanbos.nl. De website weerspiegelt niet alleen het vakmanschap en de toewijding van het team, maar biedt ook een inspirerend platform voor het delen van boeiende verhalen.

lees meer

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteCustom post typesPodcastPortfolio

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Stanbos.nl? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!