Victum.nl

De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor incidentele klussen en kleine aanpassingen. Deze worden steeds snel en adequaat afgehandeld.

Korfbalvereniging Victum
Website gemaakt voor

Victum.nl

Voor korfbal vereniging Victum is het tijd voor een vernieuwde website. De website moet modern en toegankelijk zijn voor alle leden en gasten. Info moet direct gevonden kunnen worden en bovenal, de website moet goed weergegeven worden op tablet en mobiel. Een leuke grote opdracht waarbij we uitgaan van een mooi, strak en sportief resultaat.

Koppeling met Sportlink

We hebben de website van Victum gekoppeld aan Club.data van Sportlink. Hierdoor hebben we een zeer goede weergave van competitie, uitslagen, standen en poule indelingen. Ook de teampagina’s van de korfbalvereniging zijn gepersonaliseerd met data van het betreffende team. Zo ziet het team op hun eigen pagina het programma, de uitslagen, de standen en de indelingen.

 

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1