Voorneveld-uitvaartzorg.nl

Voorneveld Uitvaartzorg is een familiebedrijf dat al sinds 1902 toonaangevend is in de regio Midden Nederland. De website is een een modern jasje gestoken, en wordt zeer goed weergegeven op mobiel, tablet en desktop. De website verteld het verhaal van dit familie bedrijf, maar moet de bezoeker ook helpen aan de juiste informatie. Zoals de vele mogelijkheden die Voorneveld Uitvaartzorg kan bieden in de regio Zeist, Driebergen, Bunnik en de Bilt. Ook biedt de website ruimte voor partners en samenwerkingen.

De uitdaging van Voorneveld Uitvaartzorg lag hem in de chique maar ook informatieve weergave. Vele overleggen waren nodig om samen tot een gepaste stijl te komen. De huisstijl van dit familiebedrijf komt zeer goed terug in de website. Ook maakt deze website gebruik van custom fields zodat o.a. het online condoleanceregister, dankwoorden en mogelijkheden op de juiste manier worden vormgegeven. Een technisch hoogtepuntje van deze website is toch wel de snelheid. Door elk onderdeel optimaal te optimaliseren wacht de bezoeker geen miliseconde langer dan nodig is.

lees meer

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteCustom post typeGoogle optimalisatie

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag of kan ik je ergens bij helpen?