Voorneveld-uitvaartzorg.nl

Fam. Voorneveld
Website gemaakt voor

Voorneveld-uitvaartzorg.nl

Voorneveld Uitvaartzorg is een familiebedrijf dat al sinds 1902 toonaangevend is in de regio Midden Nederland. De website is een een modern jasje gestoken, en wordt zeer goed weergegeven op mobiel, tablet en desktop. De website verteld het verhaal van dit familie bedrijf, maar moet de bezoeker ook helpen aan de juiste informatie. Zoals de vele mogelijkheden die Voorneveld Uitvaartzorg kan bieden in de regio Zeist, Driebergen, Bunnik en de Bilt. Ook biedt de website ruimte voor partners en samenwerkingen.

De uitdaging van Voorneveld Uitvaartzorg lag hem in de chique maar ook informatieve weergave. Vele overleggen waren nodig om samen tot een gepaste stijl te komen. De huisstijl van dit familiebedrijf komt zeer goed terug in de website. Ook maakt deze website gebruik van custom fields zodat o.a. het online condoleanceregister, dankwoorden en mogelijkheden op de juiste manier worden vormgegeven. Een technisch hoogtepuntje van deze website is toch wel de snelheid. Door elk onderdeel optimaal te optimaliseren wacht de bezoeker geen miliseconde langer dan nodig is.

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1