5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

Woongroeprustenreuringutrecht.nl

Voor Rust & Reuring hebben wij een vernieuwde website gerealiseerd gebaseerd op een template. De belangrijkste wens van het bestuur was een ledenomgeving zodat zij hun documenten en dergelijke konden delen met hun actieve leden. Een ledenomgeving hebben we weten te realiseren en via een Dropbox implementatie kunnen zij met een gerust hart hun bestanden delen.

Rust & Reuring: onze naam zegt het al: we zoeken de Rust om prettig te wonen en voor elkaar van betekenis te zijn. We zoeken de Reuring in onze gezamenlijke activiteiten, waarbij we ook graag een rol van betekenis voor de buurt willen vervullen. De leden zijn een groep actievelingen vanaf 40 jaar die de coöperatie Rust en Reuring hebben opgericht met het oog op zeggenschap en regie over onze toekomst.

Wij bouwen en dromen actief aan het plan om een eigen duurzaam woongebouw in Utrecht te realiseren en daarna samen te beheren. Enkele trefwoorden die Rust en Reuring typeren zijn: geborgen, samen en respect voor privacy, duurzaam en innovatief, muziek, cultuur, actief in de natuur.

lees meer

Dit project bevat o.a.

BedrijvenwebsiteLeden omgeving

Meer projecten waar we trots op zijn

Wil je ook een toffe website laten maken? Laten we de mogelijkheden bespreken!

5/5
Egbert Jonkers
Egbert Jonkers
Onze website www.sun-flow.nl is ontworpen door de heren van website today. Goede communicatie en duidelijke prijzen, zeker een aanrader.
ellen schepers
ellen schepers
Rick is een perfecte partner voor het bouwen van je website. Hij snapt snel wat je bedoelt, is geduldig voor wie niet alle computertaal gesneden koek is, hanteert schappelijke prijzen voor onze non-profit stichting en is uiterst behulpzaam bij het dagelijks onderhoud. Aanrader!
Sabina van Roest
Sabina van Roest
Rick legt goed dingen uit, neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden mbt mijn website, en heeft altijd goede oplossingen. Hele fijne samenwerking!
nick
nick
Snel geholpen met het restylen van onze zeer oude website!
Fleur Stelwagen
Fleur Stelwagen
Goed geholpen, erg tevreden over de uitkomst van onze nieuwe site!
Natasja .de Gooijer
Natasja .de Gooijer
Superfijne communicatie en goede snelle service!
Yvon Kroese
Yvon Kroese
Heldere afspraken kunnen maken en snelle response op vragen en advies.
Carel Wielinga
Carel Wielinga
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans Verloop
Hans Verloop
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Job Vandekraak
Job Vandekraak
Rick is een topper staat gelijk voor je klaar . 👌

Wat ons siert

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Woongroeprustenreuringutrecht.nl? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!