Woongroeprustenreuringutrecht.nl

Woongroep Rust en Reuring Utrecht

Voor Rust & Reuring hebben wij een vernieuwde website gerealiseerd gebaseerd op een template. De belangrijkste wens van het bestuur was een ledenomgeving zodat zij hun documenten en dergelijke konden delen met hun actieve leden. Een ledenomgeving hebben we weten te realiseren en via een Dropbox implementatie kunnen zij met een gerust hart hun bestanden delen.

Rust & Reuring: onze naam zegt het al: we zoeken de Rust om prettig te wonen en voor elkaar van betekenis te zijn. We zoeken de Reuring in onze gezamenlijke activiteiten, waarbij we ook graag een rol van betekenis voor de buurt willen vervullen. De leden zijn een groep actievelingen vanaf 40 jaar die de coöperatie Rust en Reuring hebben opgericht met het oog op zeggenschap en regie over onze toekomst.

Wij bouwen en dromen actief aan het plan om een eigen duurzaam woongebouw in Utrecht te realiseren en daarna samen te beheren. Enkele trefwoorden die Rust en Reuring typeren zijn: geborgen, samen en respect voor privacy, duurzaam en innovatief, muziek, cultuur, actief in de natuur.

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1