Zerosteps.nl

Bedankt Rick!

Alwin Krist
Website gemaakt voor

Zerosteps.nl

Zerosteps.nl is een online webshop dat elektrische steps verkoopt. Zerosteps.nl is in eerste instantie zelf begonnen met het bouwen en onderhouden van een webshop. Misschien wel nadat de website gebruik gemaakt heeft van onze gratis cursus ‘Zelf een WordPress website maken!‘. Na een aantal goede pogingen stond Zerosteps.nl daadwerkelijk online. Maar niet geheel volgens wens. De vormgeving mocht anders en specifieke vraagstukken zoals een Pre-order functie bleek toch maatwerk te zijn. Zerosteps.nl heeft Websitetoday.nl gevraagd om de webshop onderhanden te nemen. De vormgeving is veranderd naar rustig, zakelijk en op elk device goed zichtbaar. Ook heeft Websitetoday.nl Easy-ride geholpen met de SEO en online marketing. Zojuist online en momenteel stijgende in Google, een prestatie om trots op te zijn!

De Webshop

Zerosteps.nl is een prachtig voorbeeld van hoe wij een webshop opbouwen. Met tal van handige features zoals een mobiel bottom menu en een persoonlijke dashboard maakt het voor de bezoeker en klant een fijne website.

Websitetoday Academy logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Ben jij al lid van onze Academy?

Bouw je eigen GRATIS website, of wordt een expert met Elementor! Stel je vragen en connect met anderen! Lid worden van onze academy heeft zo-veel-voordelen..

Stuur een appje!
1