0617422991

Google-logo-225-225

Sportlink koppelen aan de verenigingswebsite

Sportlink integreren in de verenigingswebsite

Als korfbalvereniging wil je natuurlijk dat je verenigingswebsite zo compleet mogelijk is. Naast informatie over de vereniging, teams en activiteiten is het ook belangrijk dat de laatste korfbalstanden en uitslagen op de website te vinden zijn.

Momenteel maken veel korfbalverenigingen gebruik van de Antilopen plugin om de korfbalstanden en uitslagen op de website te tonen. Echter stopt deze plugin aan het einde van het seizoen en moeten verenigingen op zoek naar een alternatief.

Programma, standen, uitslagen en meer

Alternatief voor Antilopen

Een goed alternatief voor de Antilopen plugin is het koppelen van Sportlink aan je verenigingswebsite via Club.Dataservice. Sportlink is een online platform voor sportverenigingen dat verschillende diensten aanbiedt, waaronder het bijhouden van wedstrijdresultaten, standen en programma’s.

Door Sportlink te koppelen aan je verenigingswebsite, worden de korfbalstanden en uitslagen automatisch en overzichtelijk op de website getoond. Hierdoor hoeven websitebezoekers niet meer te zoeken naar de laatste uitslagen en standen en blijven ze altijd up-to-date.

Websitetoday implementeert Club.Dataservice

Websitetoday kan helpen bij het integreren van Sportlink in je verenigingswebsite, zodat je als korfbalvereniging ook volgend seizoen weer een overzichtelijke website hebt met de laatste korfbalstanden en uitslagen.

Kortom, het koppelen van Sportlink aan je verenigingswebsite via club.dataservice is een handige en overzichtelijke manier om de korfbalstanden en uitslagen te tonen. Maak dus de overstap naar Sportlink voordat de Antilopen plugin aan het einde van het seizoen stopt!

Waarom Club.Dataservice?

Alles op één plek

Met de implementatie van Club.Dataservice op jouw verenigingswebsite heb je alle verenigingsactiviteiten verzameld op één plek, jullie verenigingswebsite. 

Door de implementatie zal het tonen van het wedstrijdprogramma, uitslagen, standen en vrijwilligerstaken zonder problemen verlopen en is de informatie altijd up-to date!

Wat heb je nodig?

WordPress & Club.Dataservice

Om een koppeling te maken tussen jouw bestaande WordPress verenigingswebsite en Sportlink heb je een Club.Dataservice abonnement nodig. Vervolgens kunnen wij de implementatie volledig doorvoeren op jullie website. 

Veel gestelde vragen

De implementatie is vrijwel altijd maatwerk waardoor we geen vaste prijs kunnen noemen. Afhankelijk van de huidige situatie kunnen we een goede inschatting maken en je een vrijblijvend voorstel sturen. 

Wij kunnen de implementatie voltooien wanneer jullie vereniging beschikt over een WordPress website en een Club.Dataservice abonnement van Sportlink. Heb je nog geen WordPress website? Ook daar kunnen we je bij helpen!

Dat is afhankelijk van welke data je precies wilt tonen op de website zullen we aanpassingen moeten doen. Als we uitgaan van alleen competitie gerelateerde informatie dan is de implementatie meestal binnen 2 weken afgerond.

Zullen we kennismaken?

We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Foryourmoment.nl mockup afbeelding met tablet, mobiel en pc - Websitetoday.nl
Maandag Closed
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Hé jammer, we zijn op dit moment gesloten. Als je een mailtje stuurt ontvang je z.s.m. een reply van ons!