0617422991

Google-logo-225-225

Tips voor het bouwen van je nieuwe website!

Twijfel je over een nieuwe website?

Het (laten) bouwen van een website is een lastige overweging. Vragen die je jezelf zal stellen zijn wat kost een nieuwe website? Of, kan ik de nieuwe website ook zelf maken

5 tips die je helpen kiezen

Als je twijfelt over het maken van een nieuwe website, zijn hier enkele punten om over na te denken:

  1. Is er een behoefte aan een nieuwe website? Zijn er specifieke problemen met je huidige website die je wilt oplossen? Of is het gewoon tijd voor een update?

  2. Wat zijn je doelen met de nieuwe website? Wil je meer verkeer naar je website trekken, conversies verhogen, of een beter imago uitstralen?

  3. Wat is je budget voor het maken van een nieuwe website? Kies je ervoor om het zelf te doen of om een professioneel bedrijf in te huren?

  4. Hoeveel tijd ben je bereid te besteden aan het ontwerpen en onderhouden van de nieuwe website? Bedenk of je de tijd en middelen hebt om regelmatig updates en nieuwe content te plaatsen.

  5. Wat zijn je technische vaardigheden? Als je geen ervaring hebt met website-ontwerp, moet je misschien professionele hulp inroepen.

Als je deze vragen hebt beantwoord, zul je een beter begrip hebben van wat er nodig is om een nieuwe website te maken en of het op dit moment de juiste stap is voor jouw bedrijf. 

Mocht je nog twijfelen over de juiste keuze? Neem vooral contact op voor een vrijblijvend gesprek en wij helpen je met het beantwoorden van al je vragen!