5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Verenigingswebsite

Sportvereniging website laten maken?

Bezoekers zijn essentieel voor een goede website. Vooral als je als vereniging een website gebruikt als voornaamste communicatiemiddel met je eigen leden en bezoekers. Maar, neem je eigen verenigingswebsite nou echt even goed onder de loep. Is de website nog wel van deze tijd? Wordt de website echt goed weergegeven op mobiel en tablet? Weten jullie of de leden van je vereniging graag de website bezoekt? Zie je dat bijvoorbeeld terug in de bezoekersstatistieken?

Of is het tijd voor verandering of een vernieuwing?

Websitetoday is absoluut de beste partner voor jullie sportvereniging! Zeker als het gaat over het vernieuwen van jullie verenigingswebsite! En ik zal jullie vertellen waarom.

Is jullie clubwebsite toe aan vernieuwing?

Sportminded?

Ja, ik ben ‘sportminded’. Ik weet als geen ander hoe een verenigingswebsite kan voldoen aan de wensen van jullie leden. Bijvoorbeeld dat je als vereniging de mogelijkheid wilt hebben snel en overzichtelijk nieuwsberichten te plaatsen. En ik weet heel goed dat je leden/bezoekers binnen 3 klikken willen vinden wat ze zochten! Bijvoorbeeld contact gegevens, indelingen of het competitie programma. Neem als voorbeeld een kijkje op de nieuwe website van korfbalvereniging Victum uit Houten, en laat je inspireren.

Bovendien snap ik heel goed dat we als vereniging graag vertellen wie we zijn, waar we nou echt voor staan en hoe nieuwe leden zich moeten kunnen aanmelden. Maar ook dat er genoeg ruimte moet zijn voor informatie over jullie leukste verenigingsactiviteiten zoals feestjes, kampen en toernooien. Ah en natuurlijk niet te vergeten, alle standen, uitslagen en het wedstrijdprogramma. Dat moet natuurlijk allemaal op de website te vinden zijn. En het liefst nog per team, op zijn of haar eigen teampagina. En als laatste, misschien zijn jullie wel heel creatief en actief met social media, dus een koppeling met de website en de verschillende social media accounts zou geweldig zijn!

Ja, Websitetoday begrijpt heel goed hoe een verenigingswebsite in elkaar zit. We hebben ervaring sport én met websites bouwen. Hoe fijn is dat? Een betere combinatie is haast niet te bedenken. En, ben je een korfbalvereniging ontvang je ook nog eens 10% korting op je nieuwe website!

Korfbalverenigingen krijgen 10% korting!

Websitetoday Webdesign logo in het wit - Websitetoday.nl
5/5

Sportlink koppelen aan de verenigingswebsite

Tevreden met de bestaande website van de vereniging? Maar wil je wel gebruik maken van de meest actuele data vanuit Sportlink? Dan is Sportlink Club.Dataservice een hele goede manier om gegevens te tonen op jouw vereniging website. Met Club.Dataservice voorziet de verenigingswebsite eenvoudig van de meest actuele data. Het gaat daarbij niet alleen om wedstrijdprogramma, standen en uitslagen. Maar nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan clubnieuws, vrijwilligerstaken, trainingen, clubactiviteiten, sponsors, veld- en kleedkamerindelingen teamindelingen en verjaardagen! Nagenoeg alle informatie uit Sportlink is zo te tonen.

Websitetoday implementeert de Club.Dataservice van Sportlink eenvoudig en snel op jouw bestaande WordPress website. Via de handige HTML codes van Club.Dataservice en bijpassende CSS code worden de teamopstellingen en wedstrijdgegevens in de eigen huisstijl weergegeven. 

Benieuwd naar de praktijk? Sinds kort maakt Korfbalvereniging Victum gebruik van de Club.Dataservice van Sportlink. Websitetoday heeft de gegevens volledig geimplementeerd. Bekijk vooral het programma, de standen, uitslagen en teampagina’s van KV Victum!

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Verenigingswebsite? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!