5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

Webdesign in Wageningen

Het aantal mensen wat online aankopen doet en informatie zoekt blijft toenemen. Dit maakt dat een professioneel webdesign onmisbaar is voor ondernemers. Een unieke website helpt je om op te vallen en om je te onderscheiden van de concurrentie.
Webdesign is voor ons veel meer dan alleen de uiterlijke factoren van de website. Het is voor ons de manier om klanten eruit te laten springen in een markt vol aanbieders. Of het nu gaat om de identiteit, de interactie of de gebruikerservaring van de website: de klant staat bij ons altijd centraal.

Wij zijn een webdesign specialist actief Wageningen en gevestigd in Veenendaal, onder de rook van Utrecht. Onze klanten bevinden zich echter door heel Nederland en zijn actief binnen verschillende branches. Zo hebben we tientallen websites ontworpen en ontwikkeld.

Laat je website maken door een bureau uit de omgeving

Als ondernemer heb je zoveel te doen en houd je het liefst alle touwtjes in eigen handen. Webdesign ontwikkelen kost tijd en energie. Slimme ondernemers besteden webdesign uit, zodat ze zich volledig kunnen focussen op het succes van hun onderneming vanuit hun eigen kracht.

Woon je in de buurt van Wageningen? Dan wil je natuurlijk graag je website laten maken door een bureau uit de omgeving, zodat je makkelijk en snel kunt schakelen. Vanuit ons kantoor bouwen wij professionele WordPress websites en WooCommerce webshops op maat. Bovendien kunnen we bij je langskomen om nog meer look and feel te krijgen bij je bedrijf. Wel zo handig.

Bij het ontwerpen van een website staan jouw klanten centraal. Hoe we deze het beste kunnen bedienen en het hen zo eenvoudig mogelijk kunnen maken. Zitten zij in de regio Wageningen, of ook daarbuiten? Maar vooral: hoe maken we je bedrijf goed zichtbaar en verhogen we het aantal conversies. Tientallen ondernemers gingen je voor.

Alwin Krist
Alwin Krist
Easy Ride
Lees verder
Fijn dat Rick altijd meedenkt en bijna altijd direct in staat is om de helpende hand te bieden. Grote toegevoegde waarde voor ons groeiende bedrijf.

Ons portfolio: websites & webshops waar je van gaat stralen

Deze projecten hebben wij al afgerond, oud werk dus. Maar hier zijn we wel ontzettend trots op! De websites in ons portfolio hebben een ding gemeen: achter elke website zit een verhaal van de klant. Dat verhaal vormt in combinatie met het werk van onze mensen een resultaat om trots op te zijn. 

De tofste klanten hebben websites door ons laten maken waar je van gaat stralen. Oordeel zelf! 

Professionele website laten maken in Wageningen

Met een professioneel webdesign in Wageningen weet je zeker dat jij meer klanten zult aantrekken. Met onze jarenlange kennis en expertise zijn we inmiddels een ervaren rots in het vak.

Wij bouwen WordPress websites die succes opleveren. Van een basis website tot een complexe WooCommerce webshop.

Webdesign en marketing kennen voor ons geen geheimen meer. Daarom weten we precies wat ervoor nodig is om jou te voorzien van een professionele website die klanten aantrekt en converteert.

Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. We bekijken samen de mogelijkheden voor jouw organisatie en bouwen vervolgens een eenvoudig te beheren, stijlvolle en functionele website. Ook na de oplevering van de website staan we voor je klaar met onze services en onderhoud.

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk

Het belang van een goede website wordt door veel ondernemers vaak onderschat. Een bezoeker of potentiële klant beslist binnen 7 seconden of hij op je website blijft of verder zoekt naar een ander alternatief.

Wij zorgen ervoor dat jouw website tekstueel en visueel aansluit bij jouw huisstijl, zodat bezoekers deze direct kunnen herkennen en vertrouwen krijgen in jouw bedrijf en in jouw website. Bovendien vergroot een goede eerste indruk de kans op conversie en loyaliteit bij de doelgroep.

De ervaring van de gebruiker wordt beïnvloed door verschillende factoren. We onderzoeken de behoeften en wensen van de doelgroep en weten vervolgens wat er nodig is om de doelen van je website te bereiken. Gedurende dit gehele proces wordt je website steeds getest: uitgebreid testen is de sleutel tot online succes.

Een goede en professionele website brengt nog meer voordelen met zich mee.

✅ Hogere ranking in Google

Een nieuwe website is pas echt succesvol als deze ook goed gevonden wordt door zoekmachines. Dat is een van onze uitgangspunten voor het bouwen van een website. Wij zorgen dat de technische opbouw in orde is. 

✅ Tonen van expertstatus

Klanten willen dat een website vertrouwd overkomt. Dan is het expertstatus moeten tonen zodat je ideale klant je ziet als expert. Met ons professioneel design en kwalitatieve content is dat zo geregeld. 

✅ Snel geladen

Met goede hosting, uitstekende techniek en een goed ingestelde cashing zorgen wij ervoor dat je website een snelle laadtijd heeft. 

✅ Meer bereik van de doelgroep op mobiel 

Onze website zijn responsive, waardoor ze op alle apparaten perfect werken. Wij ontwerpen onze website voor een desktop, tablet en mobiel. Dat laatste is belangrijk, gezien meer dan tweederde van alle internetgebruikers websites het liefst vanaf de mobiel bekijkt. 

✅ Professioneel visitekaartje 

Je website is het platform waarop de meeste klanten voor het eerst in contact komen met je bedrijf. Met een goede website geef je direct een professioneel visitekaartje af. 

Klaar om je concurrentie voorbij te vliegen?

Anno 2023 verandert het digitale landschap nog steeds razendsnel. In deze evoluerende omgeving wil je als ondernemer blijven inspelen op de wensen en behoeften van de klant en kansen benutten. Toch heeft een groot deel van de lokale ondernemers nog steeds geen website en/of webshop.

Maar liefst 46% van alle zoekopdrachten in Google zijn lokale zoekopdrachten. Bovendien bezoekt 80% van de mensen die mobiel zoeken naar een lokale dienst het desbetreffende bedrijf binnen een dag. 

Met een webdesign bureau in Wageningen kun je de concurrentie voorbijvliegen en zetten we jou als lokale ondernemer op de kaart.

Plan een vrijblijvend gesprek

Klaar voor meer online business? Wij weten alle ins and outs van webdesign en hebben jarenlange ervaring. Daardoor weten we precies hoe we een functionele, commerciële en visuele website maken die aansluit bij jouw doelgroep en bezoekers converteert tot klanten. 

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met Rick. Ik zit klaar om te luisteren naar je wensen. Samen nemen we de doelgroep onder de loep en bekijken we alle mogelijkheden  om deze te verrassen met een pakkende website. 

Veel gestelde vragen

Wij kunnen een website opleveren tussen de 8 en 12 weken. 

Ja, wij bouwen WooCommerce webshops. 

Wij bouwen alleen maatwerk websites en webshops, waardoor de prijs voor de website afhankelijk is van factoren zoals functies, design en onderhoud.

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Webdesign in Wageningen? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!