Websitetoday Academy

Websitetoday Academy

Word lid van de Websitetoday Academy en krijg toegang tot verschillende WordPress en Elementor trainingen, waaronder de training: ‘Zelf gratis een WordPress website maken!‘ en ‘Je website versnellen!’

Krijg GRATIS toegang

Ben je zelf handig met de computer en het internet? Probeer dan zelf je eigen website te maken, en we laten je graag zien hoe je dat GRATIS kan doen!. 

Onze academy is voor iedereen toegankelijk! Daarnaast krijg je toegang tot onze community waar jij je voorzien wordt van inspiratie en support!

5/5
Carel WielingaCarel Wielinga
09:14 22 Aug 22
Professioneel en plezierig. Dat zijn voor mij de kernwoorden van de samenwerking met Websitetoday. En niet onbelangrijk: voor een prima tarief.
Hans VerloopHans Verloop
14:38 14 Aug 22
Ik heb ervaring met het bouwen van een website in html. Echter helemaal niet in WordPress. Rick van "Websitetoday" heeft daarom voor onze werkgroep de structuur van een prachtige site incl. een boeking systeem ontworpen en mij op weg geholpen met de benodigde tools. Ik vond de samenwerking met Rick uitermate plezierig verlopen.
Kim BergerKim Berger
13:43 09 Aug 22
Hele fijne samenwerking gehad met Rick. Hij denkt goed mee en snapt meteen wat ik bedoel. Fijne communicatie en schakelt snel.
Hierbij een goed bedrijf die na denkt over wat wij als omroep willen laten zien op een website. Daar is on overleg en met een fijn team naar gekeken en de oplossing bedacht zo onze website nu is.Daarom wil ik iedereen aanraden om deze website bouwer te nemen voor dergelijke klus.Erg bedankt daarvoor Rick.
Lucas HLucas H
21:41 02 Nov 21
Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijpt de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.
js_loader

Wat kan je verwachten?:

Als je niet van plan bent honderden of soms wel duizenden euro’s uit te geven aan een website, kies er dan voor om zelf je website te maken! Je hoeft geen genie te zijn om een professionele website online te krijgen.

In de training ‘Zelf gratis een WordPress website maken!’ vertellen we je hoe jij aan de slag kunt gaan met je eigen website. En het mooiste is, je kan al een professionele website online hebben zonder extra kosten te maken!

Dit is wat je GRATIS krijgt als Academy member!

#1 Je eigen GRATIS website

Leer tijdens de training 'Zelf GRATIS een WordPress website maken' hoe jij met behulp van WordPress en Elementor je eigen professionele website online zet. Je leert het bouwen van een home, diensten, prijzen en contact pagina met de daarbij horende elementen zoals een contact formulier of prijstabel.

#2 Hoger scoren in Google

Tijdens deze training leer je alles over de basics van SEO (Search Engine Optimization). Oftewel, je leert hoe je met jouw website GRATIS hoger kan scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

#3 Alles over het versnellen van je website

In deze training nemen we je mee in de snelheid van je website. We vertellen waarom snelle websites beter converteren en hoger scoren in Google. Wil je weten hoe je van jouw website een snelheidskanon maakt? Join the Websitetoday Academy!

#4 Alles over domeinnamen en webhosting

Je kan niet je eigen website online zetten zonder gebruik te maken van een domeinnaam en webhosting. Welke webhosting je moet kiezen en waar je op moet letten tijdens het registreren van een domeinnaam vertellen we je in deze training!

#5 De beste uitbreidingen op Elementor

Met de gratis versie van Elementor kan je al heel veel maken. Toch zal je erachter komen dat je extra functies nodig hebt. In deze training laten we je zien welke uitbreidingen een goede keuze zijn, en welke extra functies je GRATIS aan je website kan toevoegen!

Toegang tot de community

Zomaar een voorbeeld:

Computer display met Websitetoday Academy Elementor training voor beginners
Een omgeving dat je inspireert om te groeien en te leren!

In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen onze community willen we groepen vormen met experts op hetzelfde vakgebied.

Dé perfecte plek voor jou als Elementor gebruiker!