Kennisbank

In dit bericht:

Dat Websitetoday.nl fan is van de korfbalsport is (hopelijk) niet onbekend. Als bordsponsor op de cameratoren van het hoofdveld bij korfbalvereniging Dalto in Driebergen is Websitetoday al prominent vertegenwoordigd in Driebergen-Rijsenburg.

Websitetoday ook een van de sponsoren in Vianen

Toen KV VIKO met het verzoek kwam een van de vele sponsoren te zijn van hun schoolkorfbaltoernooi konden wij natuurlijk geen nee zeggen. Het belang van sporten voor de jeugd vinden wij als bedrijf erg belangrijk. We willen dan ook daar waar mogelijk ons steentje kunnen bijdragen. KV VIKO organiseert elk jaar het schoolkorfbal toernooi. Een toernooi dat meerdere dagen duurt! Op 6 oktober was de korfbalvereniging uit Vianen er helemaal klaar voor, het schoolkorfbaltoernooi voor groep 5/6 kon beginnen met maar liefst 11 teams! Het toernooi voor de groepen 5/6 verliep vlekkeloos, en met heerlijk ‘sport’ weer wist De Wegwijzer 3 het goud binnen te slepen!

Na drie spannende en spectaculaire dagen zat het schoolkorfbaltoernooi 2021 er alweer op. Op 7 oktober 2021 waren het de groep 7/8 teams die de strijd met elkaar aangingen. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en na de spannende finale wedstrijden ging De Rank 5 er met de titel vandoor. De Voorhof 6 redde het net niet en werd tweede terwijl De Wegwijzer 6 er na strafworpen met het brons vandoor ging. Als klap op de vuurpijl mocht De Rank ook nog de fair play prijs. Fijn dat wij als bedrijf hebben kunnen bijdragen aan het schoolkorfbal toernooi in Vianen. Lees hier het dankbericht van Korfbalvereniging VIKO.

Websitetoday jouw sport, team of toernooi sponsoren?

Wij staan altijd klaar om eventuele sponsoracties te bespreken. Zolang het sporten voor de jeugd centraal gezet wordt zijn wij bereid (financieel) bij te dragen aan een leven lang sporten! Neem vooral contact met ons op, en wie weet zijn wij jouw nieuwe sponsor!

 

0 interessant

Rick Memelink

Rick Memelink

Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag of kan ik je ergens bij helpen?