5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

Webwinkel laten maken

Het aantal webshops in Nederland blijft elk jaar stijgen. Daarbij stijgt ook het aantal online aankopen. Dit maakt duidelijk hoe belangrijk het is om een goede webshop te hebben. Het is het online visitekaartje van jouw bedrijf en moet tot in de kleinste details perfect zijn om de strijd te winnen van de concurrentie. Bovendien is het belangrijk dat jouw webshop op alle soorten apparaten en browsers optimaal wordt weergegeven. 

Webwinkel laten maken? Websitetoday is jouw online marketing bureau in Veenendaal voor een visuele, responsive én converterende webshop. 

Online verkopen met een professionele webwinkel

Websitetoday is gespecialiseerd in het bouwen van professionele webshops met Woocommerce. Door onze ruime ervaring gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het ontwerpen van een compleet nieuwe of het doorontwikkelen van een bestaande webwinkel, wij zijn jouw partner voor het bouwen van jouw online winkel.

Alwin Krist
Alwin Krist
Easy Ride
Lees verder
Fijn dat Rick altijd meedenkt en bijna altijd direct in staat is om de helpende hand te bieden. Grote toegevoegde waarde voor ons groeiende bedrijf.

Geen handjes, maar een strategische partner

Wij ontzorgen, ondersteunen en adviseren. Wij zijn geen extra handen, maar een strategische partner waar je op kunt bouwen. Zo hebben we niet alleen ervaring met het maken van goede webshops, maar werken we ook samen met SEO-specialisten die meedenken in het goed vindbaar maken van de webshop. Zo wordt er actief met je meegedacht en wordt alles ingericht voor jouw online succes.

Webwinkel laten maken

De verschillende soorten webwinkels die wij maken

Websitetoday bouwt verschillende soorten webwinkels. We zetten ze graag voor je op een rijtje. 

Groothandel

Jouw groothandel kan niet zonder webwinkel. Met een groothandel webwinkel beschik je over een platform dat dient als marketing-, sales- én servicepunt. Gebruik het als e-commerce portaal waarin klanten in een paar simpele stappen zelf zaken kunnen regelen, producten kunnen kopen en vragen kunnen stellen. Maar ook om nog steeds de service te verlenen die klanten van je verwachten. Zo kun je je als groothandel webwinkel bijvoorbeeld inzetten om ze te helpen met het voorbereiden van een winkelmandje. Een tevreden klant is een terugkerende klant en bij Websitetoday weten we precies hoe we dat kunnen realiseren door de bouw van een groothandel webwinkel.

Niche webwinkel

Het grootste voordeel van een niche webshop is dat je je kunt richten op een specifieke doelgroep, niet het algemene publiek. De concurrentie is minder en je hebt minder last van partijen die al online domineren. Dit maakt de kans op het behalen van succes groter. Wij helpen jou dit succes te behalen met het bouwen van een niche webwinkel.  

Bestelwebsite voor horecazaken

Een bestelwebsite is belangrijk voor horecazaken. Een goede bestelwebsite bespaart je niet alleen veel tijd. Het is de perfecte manier om jouw menukaart te tonen, klanten een reservering te laten maken en ze bestellingen te laten plaatsen. Het is bovendien de ideale oplossing voor horecazaken die afhaalmaaltijden aanbieden of een bezorgsysteem willen opstarten. Wij maken graag jouw bestelwebsite, zodat je bezoekers en bestellers kunt laten genieten van de beste dranken en gerechten.

Affiliate webshops

Een affiliate webshop is een webshop waarop je niet jouw eigen producten verkoopt, maar waarop je producten van een ander bedrijf verkoopt of promoot. Wij beschikken over de expertise en ervaring om je daar uitstekend mee van dienst te kunnen zijn. We hebben voor onze klanten tal van affiliate webshops ontwikkeld, waarmee zij nu zelf online hun geld kunnen verdienen. 

Dropship winkels

Je wilt natuurlijk een goed werkende webshop voor jouw dropship business. Als jouw klant een product koopt, moet dit artikel zo snel mogelijk bij hem of haar terecht komen, terwijl jij zo min mogelijk of helemaal geen voorraad wilt hebben. Wij bouwen een dropship winkel die dit voor jou mogelijk maakt.

Een webwinkel laten maken, wat kost dat?

Veel mensen vragen zich af wat het kost om een webwinkel te laten maken. Een Woocommerce webshop laten maken is altijd maatwerk. Iedere opdracht is uniek en een vaste prijs benoemen is ook lastig. De prijs van een webshop is afhankelijk van verschillende factoren, zoals integraties, functionaliteiten en het WordPress design. Het aantal uren die moeten worden besteed om een webshop van A tot Z op te bouwen verschillen dan ook per situatie. 

We hanteren eerlijke tarieven en nog betere resultaten. Ben je benieuwd wat jouw webwinkel project gaat kosten? Dan brengen we dat graag voor je in kaart in een persoonlijk gesprek. 

Websitetoday: jouw webwinkel partner

Klaar voor meer online business? Je kunt jouw WordPress webwinkel laten maken door Websitetoday. Wij zijn jouw webwinkel partner en weten alle ins and outs van het laten maken van een webwinkel en hebben jarenlange ervaring. Daardoor weten we precies hoe we een functionele, commerciële en visuele webshop moeten maken die aansluit bij jouw doelgroep en bezoekers converteert tot klanten. 

Wij zijn groots in kleinschaligheid: je hebt direct contact met je webdesigner. Bovendien hanteren een transparante werkwijze. Zo krijg je inzicht in de werkzaamheden. Wel zo fijn! En klanten beoordelen ons met 5 sterren. 

Plan een vrijblijvend gesprek

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met Rick. Ik zit klaar om te luisteren naar je wensen op het gebied van online marketing. Samen nemen we de doelgroep onder de loep en bekijken we alle mogelijkheden om te verassen met een pakkende webshop. 

Veel gestelde vragen

Je kunt bij Websitetoday een webwinkel laten maken. Wij zijn jouw specialist in het bouwen van professionele webshops met Woocommerce. 

Het succes van je webwinkel zal afhangen van de niche, de producten die je verkoopt en hoe goed je je website op de markt brengt.

De ontwikkeling van een webwinkel duurt 8 tot 12 weken. 

Wij kunnen binnen een week starten.

WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Webwinkel laten maken? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!