Wijzigingen in Elementor bekijken en/of terugzetten!

Wijzigingen in Elementor bekijken en/of terugzetten!

In dit bericht:

Elementor ndo, redo & history afbeelding - Websitetoday - Webdesign en Online Marketing Driebergen

Net als een Word document houdt Elementor precies bij welke bewerkingen en stappen jij allemaal gemaakt hebt.  De wijzigingen van Elementor zijn heel handig voor het moment dat je toch weer terug wilt naar een eerdere versie of bewerking wilt verwijderen. In de editor van Elementor vind je alle wijzigingen onder het kopje ‘geschiedenis’.

De geschiedenisknop vind je links onderin de editor naast de ‘responsive’ knoppen.

Het verschil tussen geschiedenis en revisies

Op het moment dat je de geschiedenis opent heeft Elementor onderscheid gemaakt in geschiedenis acties (bewerkingen en wijzigingen in Elementor van het huidig moment van bewerken) en revisies (opgeslagen versies uit het verleden). De geschiedenis geeft alle bewerkingsacties aan vanaf het moment dat je bent begonnen met het bewerken van de pagina. Elke handeling wordt geregistreerd, waardoor je heel eenvoudig een paar stappen terug kunt. Net als in Word kan je via de knoppen combinatie ctrl+z eenvoudig een stap terug doen.

De revisies

Laten eerdere versies van de pagina of template zien. Mocht je bijvoorbeeld na een week denken, dit is het tóch niet, ik wil weer terug, dan kan je een eerdere opgeslagen versie van de pagina of template terugzetten.

 

Rick Memelink

Rick Memelink

Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stuur een appje!
1