0617422991

Google-logo-225-225

Woocommerce specialist

WooCommerce is één van de meest gebruikte e-commerceplatforms ter wereld. Met een marktaandeel van maar liefst 27% is het nog steeds dé populairste oplossing voor websites. WooCommerce is een gratis webshop plugin voor WordPress. Met een WooCommerce plugin kun je producten en diensten op je WordPress website verkopen. 

Op zoek naar een WooCommerce specialist? WebsiteToday is jouw partner. Als WordPress webdesign bureau in Wageningen zijn wij jouw adres voor het laten maken van een visuele, responsive én converterende WordPress webwinkel. 

Verover de online markt met WooCommerce

De populariteit van WooCommerce is te danken aan een groot aantal voordelen voor bedrijven die de plugin met zich meebrengt.

Hoge schaalbaarheid

Of je nu 10 of 100 bestellingen per dag ontvangt: WooCommerce blijft overeind.

Een groot aantal plugins en thema’s

WooCommerce heeft een groot aantal plugins en thema’s. Perfect voor een winkel met veel functies en om een template te kiezen die past bij jouw organisatie. 

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van WooCommerce is eenvoudig. Zonder technische kennis kun je simpel producten en relevante informatie toevoegen en bewerken. 

Maak het jezelf niet te moeilijk

Als ondernemer heb je zoveel te doen en houd je het liefst de regie in eigen handen. In eerste instantie kan het interessant zijn om zelf aan de slag te gaan met een WooCommerce website of webshop. Hiermee kan veel geld bespaard worden. De ervaring leert dat dat er vaak bij inschiet. Bovendien zul je WooCommerce juist moeten gebruiken om meer organische verkeer en verkopen te realiseren. Ook kost het inrichten van een WooCommerce website veel tijd. 

Maak het jezelf niet te moeilijk en besteed het ontwikkelen van een Woocommerce website uit. Hierdoor kun jij je focussen op hetgeen jij sterk in bent: de overige aspecten binnen jouw onderneming. Een WooCommerce website maken is specialistenwerk en vereist technische kennis. De WordPress WooCommerce specialist van WebsiteToday beschikt over die kennis. Wij staan klaar om jouw uitdagingen te realiseren.

Alles wat er nodig is voor een succesvolle WooCommerce website

Bij het bouwen van ontzorgen wij jou van A tot Z. We zetten alles wat er nodig is voor een succesvolle WooCommerce website voor je op een rijtje. 

Website bouwen

WebsiteToday maakt WooCommerce websites die volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en mobiel gebruik. Wij gebruiken de nieuwste technologie in het design, de opbouw en de optimalisering van zoekwoorden, tags en links om de best mogelijke WooCommerce site de leveren. 

Webhosting

Jouw website wordt altijd snel geladen en blijft altijd draaiend dankzij onze betrouwbare en snelle server. WordPress webhosting zit inbegrepen bij een WooCommerce website. 

Onderhoud

Met ons onderhoudsplan heb je geen omkijken meer naar het onderhoud en uitvoeren van updates op je WooCommerce website. Daarnaast maken wij regelmatig volledige back-ups en verrichten wij op jouw verzoek kleine aanpassingen. 

Een WooCommerce specialist waar je op kan bouwen

Een WooCommerce specialist waar je op kan bouwen? Wij zijn jouw WooCommerce partner en weten alle ins and outs van het maken van een WooCommerce website. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we een functionele, commerciële en visuele WooCommerce webshop moeten maken die aansluit bij jouw doelgroep en bezoekers converteert tot klanten. 

Wij zijn groot in kleinschaligheid: je hebt direct contact met je webdesigner. Bovendien hanteren een transparante werkwijze. Zo krijg je altijd inzicht in de werkzaamheden. En klanten beoordelen ons met 5 sterren. Dat geeft vertrouwen. 

Webwinkel laten maken

Plan een vrijblijvend gesprek

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met Rick. Ik zit klaar om te luisteren naar je wensen voor een WooCommerce website. Samen nemen we de doelgroep onder de loep en bekijken we alle mogelijkheden om te verrassen met een pakkende WordPress webshop die bezoekers transformeert tot klanten.   

Veel gestelde vragen

Wij bouwen alleen maatwerk websites, waardoor de prijs voor de WooCommerce website afhankelijk is van factoren zoals functies, design en onderhoud. 

WooCommerce is een gratis webshop plugin voor WordPress. Met een WooCommerce plugin kun je producten en diensten op je WordPress website verkopen. 

WooCommerce is beter voor WordPress content, omdat je met WooCommerce producten SEO kunt optimaliseren voor meer verkeer en conversies.