5.0 dankzij 28 reviews

Google-logo-225-225.png

Woocommerce webshop op maat

WooCommerce is wereldwijd één van de populairste winkelsystemen voor e-commerce. Met een marktaandeel van maar liefst 27%, meer dan 5 miljoen actieve installaties en 1200 extensies en beschikbare thema’s, is het dé gratis WooCommerce plugin voor het verkopen van producten en diensten op je WordPress website. 

WooCommerce webshop op maat nodig? Websitetoday is jouw partner. Als WordPress webdesign bureau in Wageningen zijn wij jouw adres voor het laten maken van een visuele, responsive én converterende WordPress webshops. 

Wat heeft jouw WooCommerce webshop nodig?

Samen met jou als klant wordt er gekeken naar wat er nodig is om een succesvolle WooCommerce webshop te laten maken. Onderstaande aspecten zijn hierbij belangrijk en vormen de basis.
Lunchatyourjob.nl
Lunchatyourjob.nl
Lees verder
Super website ontvangen door Websitetoday! De bezoeker kan eenvoudig en snel een bestelling plaatsen bij ons!

Design

Het design van je webshop is van groot belang. Voor de uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van je webshop. Enkele aspecten van design zijn bijvoorbeeld:

Responsiviteit

Je webshop moet goed werken op verschillende apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones.

Merkidentiteit

Het design van je webshop moet aansluiten bij de huisstijl en merkidentiteit van je bedrijf.

Usability

Het design moet de gebruikerservaring van je klanten verbeteren en het zoeken, selecteren en afrekenen van producten zo eenvoudig mogelijk te maken.

Functionele plugins

Functionele plugins zijn essentieel om de functionaliteit en de mogelijkheden van je webshop uit te breiden.

Betalings-plugins

Om betalingen veilig en eenvoudig af te handelen.

Verzend-plugins

Om verzendmethodes en -kosten in te stellen.

SEO-plugins

Om je webshop te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google

Analyse-plugins

Om inzicht te krijgen in het gedrag van je bezoekers en de prestaties van je webshop

Content

Content is essentieel voor het aantrekken van klanten en het overtuigen van bezoeker om bij jouw webshop te kopen.

Productomschrijvingen

Om potentiële klanten te informeren over je producten en hen te overtuigen om te kopen.

Categorieën en tags

Om producten eenvoudig te categoriseren en te filteren.

Blogartikelen

Om nuttige informatie en tips te delen met je klanten en zo meer autoriteit te krijgen in je vakgebied.

Beveiliging

Een webshop kan niet zonder beveiliging om de veiligheid van jouw webshop en de gegevens van jouw klanten te waarborgen.

SSL-certificaat

Om communicatie tussen de browser van de klant en de webserver te versleutelen en te beveiligen.

Beveiligings-plugins

Om je webshop te beschermen tegen aanvullen van buitenaf.
Veilige wachtwoorden
Om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw webshop.

Marketing en promotie

Zonder marketing en promotie weten potentiële klanten niet dat jouw webshop bestaat. Marketing en promotie zijn dus een belangrijk onderdeel van je webshopactiviteiten.

Social media-integratie

Om jouw webshop te promoten op social media en zo meer bezoekers te trekken

E-mailmarketing

Om gerichte aanbiedingen en informatie te versturen naar jouw klantenbestand.

Korting en promotiecodes

Om potentiële klanten te verleiden tot aankoop en om klanten te belonen voor hun loyaliteit.

WooCommerce webshop: wij regelen alles van A tot Z

Het opzetten en onderhouden van een WooCommerce webshop neemt veel tijd en moeite in beslag. Daarom bieden wij een complete oplossing waarbij wij alles van A tot Z voor je regelen.

Hosting

Elke webshop heeft een domeinnaam en webhosting nodig. Wij bieden supersnelle WordPress webhosting voor een zeer betaalbaar tarief. Bovendien kunnen wij vrijwel alle populaire extensies registreren zoals .nl, .be, .com en meer.

Onderhoud

Wij onderhouden je WordPress webwinkel via een jaarlijks abonnement. Wij zorgen voor de back-ups, updates, lossen problemen op en voeren aanpassingen door op de website. 

Scoren in Google

Nadat jouw geweldige webshop online staat, wil je ook dat mensen jouw website weten te vinden. Met een sterke kansen en zoekwoorden analyse brengen wij in kaart hoe de webshop zo goed mogelijk kan scoren in Google. Wij kunnen de webshop door onze partner laten voorzien van webteksten en productomschrijvingen en deze organisch als betaald laten ranken.

Kortom, wij nemen alles uit handen wat nodig is om jouw WooCommerce webshop succesvol te maken. Laat ons je helpen om een professionele en effectieve webshop op te zetten en te beheren, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van jouw bedrijf. 

Niks is te gek

Als webshop ontwikkelaar begrijpen wij dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om de bouw van hun webshop. Daarom werken wij nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat we jouw wensen begrijpen en ze kunnen realiseren.

We beginnen met een uitgebreide kennismaking om jouw wensen en doelstelling helder te krijgen. We willen weten wat voor soort producten je verkoopt, wie je doelgroep is en over welke functionaliteiten jouw wordpress webwinkel moet beschikken. Niks is hierbij te gek.

Op basis van deze informatie stellen we een ontwerp voor de webshop voor, inclusief een concept van de lay-out, kleurenschema, navigatiemenu en andere elementen. We houden rekening met jouw wensen en zorgen ervoor dat het ontwerp past bij jouw merk en stijl.

Als het ontwerp is goedgekeurd, gaan we jouw webshop maken in wordpress.

Een WooCommerce webshop die levert

Wij zijn de WooCommerce specialist waar je op kunt bouwen! Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we een functionele, commerciële en visueel aantrekkelijke WooCommerce webshop kunnen maken die jouw doelgroep aanspreekt en bezoekers transformeert tot klanten.

Onze werkwijze is gebaseerd op transparantie en persoonlijk contact. Bij ons heb je direct contact met jouw eigen webdesigner. Bovendien hanteren wij een transparante werkwijze: zo heb je altijd inzicht in de werkzaamheden.. Dit zorgt voor een duidelijke communicatie en een snelle voortgang van het proces.

Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Klanten geven ons 5 sterren, wat getuigt van ons vermogen om webshops te leveren die resultaat boeken. Een webshop laten maken kun je met een gerust hart overlaten aan WebsiteToday!

Vraag een offerte aan

WooCommerce webshop op maat nodig? Vraag een offerte aan! Ik sta klaar om samen met jou te brainstormen over alle mogelijkheden. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bekijken we hoe we jouw doelgroep kunnen verrassen en bezoekers kunnen converteren tot klanten met een onweerstaanbare WooCommerce webshop.

Veel gestelde vragen

Wij bouwen alleen WooCommerce webshops op maat, waardoor de prijs afhankelijk is van factoren zoals functies, design en onderhoud.
Een webshop met WooCommerce maken is complex. WooCommerce is moeilijker te configureren dan andere webshop systemen en het installatieproces is langer. Wij adviseren je dan ook om het maken van een webshop met WooCommerce uit te besteden.
WooCommerce is beter voor WordPress content, omdat je met WooCommerce producten SEO kunt optimaliseren voor meer verkeer en conversies.
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Woocommerce webshop op maat? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!