5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

Wordfence security | Plugin

Home » Kennisbank » Handige tips » Wordfence security | Plugin

In dit bericht:

Wordfence bevat een eindpunt-firewall en malwarescanner die vanaf het begin zijn gebouwd om WordPress te beschermen. Hun Threat Defense Feed voorziet Wordfence van de nieuwste firewallregels, malwarehandtekeningen en kwaadaardige IP-adressen die het nodig heeft om uw website veilig te houden. Afgerond door 2FA en een reeks extra functies, is Wordfence de meest uitgebreide WordPress-beveiligingsoplossing die beschikbaar is.

Wordfence is de absolute winnaar van de beveiliging plugins. Beveiliging van je website is een topprioriteit en met deze plugin ben je goed beveiligd tegen hacks, spam, malware en andere gevaren. De premium versie is het overwegen waard als je een grote website hebt. Je kunt dan bijvoorbeeld ook inlogpogingen en aanvallen uit bepaalde landen blokkeren. Handig, als je business vooral op Nederland gericht is. Deze plugin heeft echt veel goede recensies, een indicatie dat het een fijne plugin is om mee te werken. De plugin is net als WProcket, makkelijk te gebruiken. Installeren en klaar.

Download en bekijk Wordfence security hier!

0 interessant

Rick Memelink
Rick Memelink
Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Wordfence security | Plugin? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!