5.0 dankzij 26 reviews

Google-logo-225-225.png

WordPress onderhoud in Vianen

Home » Kennisbank » Algemeen » WordPress onderhoud in Vianen

In dit bericht:

Of je nou een multinational bent of een kleine ondernemer in Vianen: jouw website is je visitekaartje en in sommige gevallen ook jouw inkomstenbron. Een goedlopende website is daarom nodig voor een goedlopend bedrijf. Wanneer je met bloed, zweet en tranen een prachtige website in elkaar gezet hebt met WordPress, is het harde werk helaas nog niet achter de rug. Een website moet je blijven onderhouden om te zorgen dat deze up to date blijft en de snelheid van de website acceptabel blijft. In dit artikel bespreken we wordpress webdesign, webshop optimalisatie, website onderhoud en webhosting. Dit zijn de dingen die je absoluut niet mag vergeten als het gaat om het onderhoud aan je website in Vianen!

De basis: WordPress webhosting of WooCommerce hosting

Met het juiste website onderhoud in Vianen zul je je website sneller kunnen maken, maar het begint met de webhosting. Hier draait de website op: Ten eerste waardeert Google snel ladende websites en beloont ze hogere zoekresultaten. Dit betekent dat als je site snel is, meer mensen deze zullen vinden.. Een snelle website biedt ook een betere ervaring voor je bezoekers en voorkomt dat ze gefrustreerd raken en vertrekken. Onderzoek toont aan dat maar liefst 40% van de mensen weggaat als een website meer dan drie seconden nodig heeft om te laden. Ten tweede houdt een snelle website je klanten tevreden omdat ze snel kunnen vinden wat ze zoeken zonder te hoeven wachten. Dit vertaalt zich in meer conversies en online succes voor jou als ondernemer. Zelfs Facebook geeft de voorkeur aan snelle websites in hun nieuwsfeed, wat betekent dat je meer mensen kunt bereiken. Kies dus altijd de juiste WordPress of WooCommerce webhosting in Vianen!

Blijf je WordPress website in Vianen updaten

Updaten: het wordt meestal aangekondigd met zo’n irritant pushbericht en de meeste mensen hebben er daarom een gigantische hekel aan. Toch is het verstandig om dit wel iedere keer zo snel mogelijk te doen. WordPress brengt regelmatig een nieuwe versie uit die sneller en beter is dan de vorige versie en ook een hoop extra mogelijkheden biedt. Blijf updaten om optimaal van je WordPress te kunnen profiteren en om te zorgen dat je website in Vianen snel blijft draaien. Kijk ook naar je plugins. Ook deze komen regelmatig met een update die jouw website behoorlijk kan optimaliseren.

Verwijder wat je niet gebruikt voor WooCommerce website optimalisatie

Het maakt niet uit of je werkt bij een multinational of een startende ondernemer in Vianen bent: als je een enthousiast websitebouwer bent, heb je waarschijnlijk een hoop verschillende plugins geïnstalleerd. Gebruik je ze allemaal nog? Waarschijnlijk niet! Doe aan plugin-management door kritisch te kijken naar wat je nog gebruikt en of bepaalde plug-ins niet gewoon toevallig dezelfde functie hebben. Door alles wat je niet gebruikt te verwijderen gaat je website waarschijnlijk weer een stuk sneller draaien. Blijf ook goed kijken naar de database van je WordPress. Ook hier staat vaak een hoop informatie in die je niet meer nodig hebt, maar die jouw website wel kan vertragen. Een snelle website wordt sneller gevonden in zoekmachines, dus neem stappen om het te optimaliseren!

Een snellere PHP

WordPress draait op een scripttaal die PHP genoemd wordt. Je hoeft dit niet te snappen om de boel bij te kunnen houden. Elk jaar komt er een nieuwe PHP-versie uit. Door bij je instellingen de PHP-versie te updaten kun je vaak zo’n 10 tot 25 procent snelheidswinst maken met je website in Vianen.

Blijf relevant met WordPress onderhoud Vianen

Wanneer je website niet je main business is, maar meer een ondersteuning van je andere werkzaamheden, kan het nog weleens zo zijn dat je vergeet dat hij bestaat. Zonde, want je website in Vianen is echt je visitekaartje en iedereen kan hem zomaar bekijken. Pak daarom vaste momenten in de maand waarop je je website bijhoudt en nieuwe relevante informatie plaatst.

Een stijlvolle website in Vianen met WordPress webdesign

Ken je dat: je gaat op zoek naar bijvoorbeeld een loodgieter en hij ziet er op zich prima uit, maar de lay-out van de website lijkt gemaakt in de jaren tachtig? We hebben er toch een mening over en de kans is groot dat je uiteindelijk ook niet voor deze loodgieter kiest. Houdt je website up to date door in design ook met de tijd mee te gaan. Vind je dat maar ingewikkeld? Er zijn een hoop professionele webdesigners die van jouw website een mooi hedendaags plaatje kunnen maken. Dat kost inderdaad wat, maar je krijgt er wel een prachtige website voor terug die weer een paar jaar mee kan. Kortom: een website bouwen is één, maar wanneer jouw website eenmaal in de lucht is, ben je nog lang niet klaar! (dat ben je nooit). Blijf je website dus goed onderhouden door regelmatig te updaten, alles wat je niet gebruikt zo veel mogelijk te verwijderen en relevante inhoud en lay-out te bewerkstelligen.

0 interessant

FAQ

Waarom is het belangrijk om mijn WordPress-website in Vianen regelmatig te onderhouden?

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je website snel blijft, up-to-date is en een positieve gebruikerservaring biedt, wat essentieel is voor online succes.

Hoe kan ik de snelheid van mijn WordPress-website in Vianen verbeteren?

Verbeter de snelheid door te investeren in goede webhosting, regelmatige updates uit te voeren, ongebruikte plugins te verwijderen en de PHP-versie bij te werken.

Waarom is het design van mijn WordPress-website in Vianen belangrijk?

Het design van je website draagt bij aan de eerste indruk die bezoekers krijgen. Een verouderd design kan potentiële klanten afschrikken, dus het is belangrijk om het design up-to-date te houden.
Rick
Rick
Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
WhatsApp openen
1
💬 Heb je een vraag?
App met Rick van Websitetoday
Hallo 👋
Heb je een vraag over Wordpress onderhoud in Vianen? Of kan ik je ergens bij helpen?
Wil je een offerte aanvragen of heb je vragen over onze prijzen? Vul aub. dit formulier in en ik help je graag verder!